Få in vad man behöver

kerala location map

Då var det klart då, och jag är godkänd, och ska strax tampas med ryska barn… I den mån jag går ut… Jag får väl använda poolen 5.00, inte en ryss är vaken då? Det löser sig! No problems!

Tidigare publicerat:
Drömvåning, varje centimeter är rätt, ouuuu! Tre terrasser… ouuuu! Nymålat, ouuuu!

Tidigare publicerat:
Jag ska hämtas av nån mäklare om en timme, och åka och kika på det nya alternativet som har allt; kommunal pool, badkar, havsutsikt, bra kök, diskmaskin, tvättmaskin, kyl, frys, gasspis, elugn, liten trädgård, gigantiskt vardagsrum och aircon som duger åt min älsklingstaxikille, och därmed åt mig. Aircon är hans departement.

Utifrån vad jag har sett och läst om den kommer jag skriva ett hyreskontrakt idag, och sen får jag tio meter till bra träning nämligen simning. Min skada på balanssinnet, på grund av en hörselskada i barndomen, raderar sånt som cykling, löpning men rida är bra balansträning men bäst är simning.

lya

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds