Facebook manipulerar folk

Facebook har i ett stort experiment manipulerat nyhetsflödet hos 689.003 användare utan deras kännedom. För en del plockades alla positiva inlägg bort, för andra alla negativa. Syftet var att undersöka hur användarnas beteende skulle påverkas.

Om du i mitten på januari 2012 kände dig ovanligt upprymd eller nedstämd kan det bero på att du deltog i ett psykologiskt experiment.

Beteendevetare på Facebook lät manipulera sidans nyhetsflöde hos 689.003 slumpvis utvalda användare. Kanske var du en av de som i högre grad än vanligt exponerades för gulliga djur och roliga klipp. Eller så var du en av de som fick sitt flöde dominerat av elände och tråkigheter. Läs mer

Väst är byst med dem
silvio-berlusconi-economist Det spelar ingen roll om dessa ljushuvuden krökar, röker på, eller bara käkar piller, men alla former av manipulationer av den här typen är drogbeteende.

Manipulera andra människor, och behandla dem som råttor i ens eget lilla labb, är och förblir ett drogbeteende. Inte sällan går folk på legalt knark. Får de i sig mycket har de ”plastansikte” och ser ut som om de är skönhetsopererade; ansiktshuden är helt stram, samt att de snackar goja, och känner fel. Alltid.

Vad hände?
Jag jobbade natt som 19-åring på Långbro mentalsjukhus, precis då medicinerna kom som förändrade livet för schizofrena, som tidigare hade suttit på en stol, gungat fram och tillbaka, och snackat i nattmössan, och de blev ganska normala då de fick psykofarmakan som kom för 40-45 år sen.

Intressant var att många av dem kunde berätta för mig om saker som jag hade berättat för dem. Istället för att låsa fast folk i spännbälten satt jag ofta hela nätter, och talade med dem, fast de kunde givetvis inte svara, och plötsligt kunde de säga att de mindes då jag hade berättat att jag just köpt en ny röd telefon.

Schizofrena och djupa psykoser var de som främst vistades på mentalsjukhuset, och de kunde i många fall flyttas till andra ställen och gruppboenden.

Läkarna ville inte sparka sig själva, och man började nu ta in narkomaner och alkoholister, när det blev tomt på avdelningen, och behandla dem med piller, och intervjuar man AA-folk – vilket jag har gjort i hundratal – får man rätt snart klart för sig att de anser att de tappat 5-10-15-20 år för de gick från spriten till psykiatrin och sen blev de knarkare istället. Man skapade tusentals, och mycket fort.

Det onormala har snart blivit helt normalt i väst
Du kan testa själv, och berätta för tio personer vad Facebook har gjort mot sina egna klienter och jag gissar att kanske 20%, beroende på vad du umgås med för folk, kommer att säga att det är vansinne, så gör man inte! Många kommer att anse att eftersom Facebook gör så måste det vara normalt.

De känner alltid fel
fc3b6rsvaretGräver vi upp hela historien, rotar fram beslutsfattaren, kommer vi att hitta en alk-drogmänniska som har bestämt att man ska manipulera – friska människor manipulerar aldrig sin omgivning. Vanligt folk skulle rygga inför uppdraget och en del av dem säger hellre upp sig än att delta i något sånt här. Detsamma gäller FI som ha köpt fans – kan bara alk-drogfolk hitta på, och att FI leds av en alkoholist vet vi redan, och det har också blivit ”normalt” att riksdagsmän är alk-drogare.

Vi, jag och AA-folk, hade ett samtal nyligen om riksdagsmannen William Petzäll, som dog av en överdos knappt 20 år gammal, och AA-folk sa mig att en enda medlem inom sd hade ens upptäckt att han var superknarkare. Han blev sen politisk vilde innan han dog. Problemet med det är inte i sig att de använder alk-droger utan att de alltid känner fel. Vi har alltså ledare som inte kan läsa av verkligheten för att hjärnan är kemiskt förändrad.

Varför ljuger inte friska?
Det är mycket enkelt att svara på den frågan! Jag är inte bedragare, det är inte min identitet, jag vill inte att du läser av mig fel, jag är inte intresserad av att lura nån för jag har ingen som helst lust att folk går omkring och uppfattar mig som en bedragare vilket jag blir om jag manipulerar folk; mina läsare till exempel.

När jag utreder saker kan jag ”luras” så långt att jag spelar dum i huvudet, rik, fattig, sjuk, frisk men jag skulle aldrig medvetet ljuga.

Det är allvarligt att Facebook har manipulerat sina klienter
Att de ens fattat beslutet att göra det. Historien visar också hur lätt de dras ner för den här historien är läckt av en som skäms för att han/hon jobbar på Facebook, och som vill att vi ska få veta att de manipulerar folk. Detsamma gäller FI.s manipulation; är med stor sannolikhet läckt av en som skäms för att FI lurar folk. Redan.

I öst får man vatten på sin kvarn; Västfolk är bad people, saknar heder, moral, ryggrad.

 

12 Shocking Facts About the Dangers of Psychiatric Drugs

By Dr. Edward F. Group

Guest Writer for Wake Up World

Every day, doctors and psychiatrists dole out behavior-modifying medicines for a variety of psychiatric disorders. The disorders range from depression and ADHD (attention deficit hyperactive disorder) to bipolar and anxiety disorders. The sordid story behind how these medications work, how they come to market, and how they interfere with the lives of users is a complicated web. However, the next 12 facts will highlight the devastating story behind psychiatric drugs and how they affect millions of people in the United States alone.

1. No Physical Test Can Prove the Existence of a “Mental Disorder”

No blood, urine, or chemical imbalance exam can test for the presence of a mental disease or illness. Even x-rays or brain scans can’t show the presence of a “mental disorder.” [1] This leads many to believe that healthy patients have a great possibility of being diagnosed with supposed “disorders” even if they are only displaying minor symptoms. Many of these symptoms include stress and difficulty concentrating — issues that can often be chalked up as a natural response to everyday stress.

2. The Psychiatric Industry is a $330 Billion Industry

That’s a huge number and many forces are at work to preserve and grow it. While most physicians are not mercenary in their approach to prescribing medications, there is an argument to be made for the possibility of a conflict of interest when it comes to the rise of psychiatric prescriptions. [2]

Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds