Den äkta jämställdheten – feminismens motsats

Tänk dig tanken att du går omkring en månad i ett samhälle där yta är oväsentligt. Det påstås att vi svenskar dömer varandra på sju sekunder, och vi går på utseende, yrken, ålder, kön, o.s.v. Vi känner alla till åldersföraktet och ungdomskulturen; två företeelser som alltid skapas i ett rent fascistiskt samhälle.

Oavsett vem du är

Om du är smal, tjock, gammal, ung, rik, fattig, kvinna eller man blir du exakt lika behandlad. Du kan klä ut dig som fattig, och sen rik; ingen skillnad. Låtsas vara sjuk, och sen uppträda som frisk; ingen skillnad.

Alla behövs, och alla bemöts med samma respekt – och den respekten har inte vi i vårt land längre. Jag skrev nyligen om en man som ville ”lära” mig upphovsrätt; här.

Det kan aldrig hända här på norra Cypern eftersom man respekterar folk, deras tillhörigheter och privatliv. Det finns ingen ständig ”uppfostran” av allt och alla, och den som existerar dygnet runt i Sverige står mig upp i halsen.

Den skrämmer mig
Jag ska upp till Sverige inom fjorton dagar, och blir där lika länge, och det första jag möter på Arlanda är en skylt med texten: ”VARNING FÖR FICKTJUVAR!” Om man är ficktjuv ägnar man sig inte åt äkta jämställdhet för då sätter man sig ”över” en annan människa.

Därefter kommer jag att uppleva konstant hur folk sätter sig ”över” andra samt den svenska stressen, och det skrämmer mig.

Feminismens Saudiarabien
Sverige är ett extremt feministiskt land, och det är den äkta jämställdhetens motsats, och i långa stycken är vi fortfarande ett brukssamhälle med socialdemokratiska värderingar – också de är mot den äkta jämställdheten.

Män, rika och gamla ska mobbas hos oss, och här är man glad för både gamla, rika och män. Alla behövs! Ingen är mer eller mindre värd än någon annan.

Det är dessutom sant
Samhället fungerar inte utan kapitalisten, och det funkar illa utan gatsoparen. Det kan vi se på vårt superstressade samhälle där man har raderat alla ungdomars arbetskraft. Det om något går emot den äkta jämställdheten.

Du ska vara på ett enda sätt annars får du inte va´me
Vi håller på och skapar ett rent fascistiskt samhälle – men vägrar se det, utan det som sker hemma är att man projicerar ut vårt kaos på andra folk och länder. Det är kanske därför Sverige plötsligt deltar i två krig? Vi ska ”hjälpa” krakarna som inte vet hur man ska leva – vi vet ju det som det enda folket i hela världen.

En av de saker jag tycker ska bli spännande att få se senare är om Jan Milld har känt av den äkta jämställdheten. Vi har talat rätt mycket om den men normalt sett tar det ett halvår eller så att upptäcka den på allvar.

Sweden: Fascism in slow motion – och fascism är jämställdhetens fiende.

Klicka på bilden av Jämställdhetsstatyn två gånger så blir den stor