En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka

AB uppmärksammar att unga slås ut dramatiskt i Sverige.

Tidigare publicerat:
Det har gått så långt i detta land att kvinnorna ser inte själva längre att de säger rent ut att de inte har ”tid” med barn för jobbet går före allt annat.
Mammorna är så sönderstressade att de förmodligen är rent farliga och jag ser dem överallt och minst utflippade förefaller de vara på landet.


Läs mer

Tidigare publicerat:
Annica Dahlström & Christian Sörlie Ekström
Tolv månader är den känsligaste åldern ur ett anknytningsperspektiv och då sätter vi barnen i förskola i Sverige. Skador i anknytnings-processen är ofta irreparabla och resulterar i oro, ångest och depression. Just vad våra ungdomar lider av i dag, skriver debattörerna.

För första gången i mänsklighetens historia har vi kastat nästan all erfarenhet om barn på historiens soptipp. Många barn mår i dag riktigt dåligt och det blir bara värre. Men i dagens demokratiska Sverige får man inte ställa frågan om det kan finnas ett samband mellan vår moderna syn på hur barn skall växa upp och den ökande sjukligheten hos barnen, skriver Annica Dahlström och Christian Sörlie Ekström.
Läs mer

Genusdagis * Vi lämnar bort spädbarn men inte tvätten * Mamma är skämmig * Staten hatar föräldrar * Det här är galenskap på hög nivå * Det är pojkkris, säger regeringen Dagis – ett monumentalt experiment * Aftonbladet-Dagis-barnmisshandel (pdf) * Sanningen om dagis* Ingen vill veta sanningen om dagis * En av fyra unga har social fobi * Depression största sjukdomen 2020 * Unga kvinnors psyke* Allt fler unga förtidspensioneras * Unga mår allt sämre * Oenighet om varför unga mår allt sämre * Dagis kan skada ditt barn * Småbarn avrådes från dagis * Om lite forskning * Dagis fostrar män utan språk * Mormor Alva skulle ha gillat RUT-avdraget

Länkar

7-åriga flickor vill bli smalare (AB) och SvD anser att politiker motarbetar jämställdhet.

S-kvinnorna är mycket stolta över den politik de tvingat på ett helt folk.
Läs mer

I Utopia bakar karlar lika mycket kakaSkilsmässor skapar ett svagare samhälle

DN och SvD uppmärksammar idag att unga förtidspensioneras nu i en strid ström, och ofta ligger psykiska problem bakom. Källa DN + SvD.