Feminismen i ett nötskal

Feminismen skapar ansvarslösa män och galna kvinnor
Den beskrivna pennalismen nedan kan bara hända i ett feministiskt land som Sverige. Det kan inte hända i ett land där män är män eftersom deras uppgift är att skydda alla kvinnor, alla barn, sin by och sitt land.

Det är deras jobb
Det jobbet har inte svenska män, och ren ansvarslöshet blir följden samman med empatilöshet.

Alla barn och alla kvinnor
Jag var ute och åkte med min älsklingstaxichaufför, och tre ungar lekte nära vägbanan. Seral tutade, och viftade med armen för att markera att de skulle ge sig iväg därifrån, och de tre pojkarna backade direkt. Uppfostra främmande barn gör inte en svensk man, och gör han det riskerar han väl att bli anmäld av någon galen mamma. ”Det krävs en hel by för att fostra en pojke”, är ett gammalt afrikanskt ordspråk, som stämmer.

En man här på norra Cypern som skadar kvinnor, barn, åldringar o.s.v. är ingen man och han svarar inför de andra riktiga männen – vill ingen. Alltså har vi inga våldtäkter. Alla män gör sitt jobb; och jag kan gå mitt i natten mil efter mil i total trygghet.

Vår sociala ingenjörskonst är galen
Vi ligger nu tvåa i världen avseende våldtäkter men inte ens det kan få folk att tänka till och fråga sig; VAD skiljer vårt land ifrån alla andra? VARFÖR har inte andra det problemet i den gigantiska utsträckning som vi har? VARFÖR har vi så vanvettigt mycket kvinnomisshandel? VARFÖR har vi barnmisshandelstal så man svimmar?

Elev mobbades av skolanställda
En 20-årig elev i Kristianstad har i över ett års tid mobbats av två anställda på en skola.

De åtalades på fredagen för olaga tvång och ofredande, skriver Kvp.se. Kvinnan, som gick på fordonsprogrammet, har tvångsduschats med kläderna på, pressats ner i en soptunna och fått ansiktet nerklottrat. En av männen säger i förhör att det var ”normal verkstadsjargong”.

Männen, 43 respektive 44 år gamla, har stängts av från sina tjänster.
Kristianstad TT

Manhood Criminalized