Misandrin 1990 till 2010

Jag är ohyggligt irriterad på allt det manstjafs som är i Sverige, och helt extremt i Sverige. Alla töntiga karlar i ICA-reklamen o.s.v. Feminismen är givetvis kusin med nazismen, och det börjar man se tydligt nu.

En del utlandssvenskar, som inte varit hemma på tio år, får slag redan efter en vecka hemma och ofta talar de om just detta helt sinnessjuka manshat, som liksom alla rasismer slår mot alla, ond som god. Alla ska ha på käften på samma sätt som alla judar skulle utrotas.

Man ska kalla det här vid dess rätta namn: extrema och helt sinnessjuka människor vars värderingar inte ens är hållbara i en halv generation, och som eftervärlden kommer att döma hårt. Det var en dansk som skrev att i Sverige finns bara extrema människor, och frågan är om inte det är en lätt överdrift men sant.

Jag hade en i mejlen, som ville lära mig vilka svin män är
Jag sa, som jag alltid har sagt: ”Sluta umgås med knarkare och aktiva alkoholister, och sök dig till en blyg och tråkig kamrer, så är dina problem slut.”

Vet ni vad ni gör?
Det skadar våra pojkar ohyggligt, och ibland undrar jag om alla dessa barnmisshandlare tänker ta ansvar sen för småkillar som ska sitta på psyket? Barnmisshandel är vad det är, inget annat, och de borde åtalas för just barnmisshandel.

Nu har det kommit en studie över eländet:
Studien heter “Hade jag varit kvinna hade du legat jävligt risigt till…” – en symptomatisk studie om män och manlighet inom svensk filmproduktion under 90- och 00-talen.

Tomac beskriver på ett lättförståeligt och sammanhängande sätt hur misandrin (föraktet mot män) växt fram från 1990 till 2010. Genom att ta exempel från populära svenska filmer, varvat med exempel från tidningar, musik och lagstiftning – ger han en plågsamt tydlig bild av hur gränserna för vad man får säga om män skjutits fram. Läs mer

Ditt uppdrag: Spela filmen men föreställ dig att du är en pojke på 8 år, som vet att du ska bli man.
Uppdrag 2: Spela filmen, föreställ dig att du är en 8-årig pojke, som ser din mamma, mor- och farmor i publiken.