P-piller är en kvinnofälla

Uppdatering:
Idag anges att det är prisskillnader på p-piller och de nya är dubbelt så farliga.

Tidigare publicerat 12/12-10
Eftersom vi har en intellektuell diktatur – bara politiskt korrekta åsikter får förekomma – är vi indoktrinerade att allt vi gör är bäst och att vi lever ”rätt”. Inga andra kulturer lever ”rätt”. Det gör bara vi. Det här är en förutsättning för att folket inte ska lägga sig i.

De som ska klippa sådant här är författarna
Nu är nästan alla våra kvinnliga författare upptagna av annat, ofta privatproblem som trycks in mellan 250 boksidor.

Bloggen får rycka ut. Tillsammans ska vi nu studera en av världshistoriens största kvinnofällor
Lisa Magnusson, som är journalist, konstaterar att p-piller tar bort sexlusten. Det skulle man i och för sig kunna leva med för det är barn man inte vill ha om man äter p-piller.

En annan väg är frivilligt – inte kul – celibat
Då får man heller inga barn men slipper äta piller. Alla känner dessutom till biverkningarna av p-piller: blodpropp, illamående o.s.v. Och det finns även kondomer, spiraler m.m. Dagen-efter-piller kanske du ska fundera lite på vad de kan ställa till med på sikt. Det är din kropp och ditt liv.

Undersökningar har visat att man väljer fel partner om man äter p-piller

Kommer du ihåg då ROX ordförande gick ut och sa att ”alla män är djur”? Det har hon i och för sig helt rätt i. Vi är djur, och enligt forskarna går fertila kvinnor på lukten. Vi luktar oss till rätt partner. Vi kvinnor är alltså också djur. Vi tycker inte om våra syskons lukt, vilket förklarar att vi inte tänder på dem. Inbyggt incestskydd.

De som inte äter p-piller väljer konsekvent den partner som är mest olik dem själva
Vi kan påstå att vi väljer den som kompletterar oss bäst. Det kan förklaras med att naturen eftersträvar en så stark avkomma som det bara går att få. De som äter p-piller väljer fel man.

Nu ska vi tänka den intressanta tanken var mänskligheten kan hamna om många får genetiskt försvagade barn med ”fel” partner … Därefter frågar vi oss om det redan har hänt här? Vi måste också fråga oss om inte hela ”könsmaktsordningsfrågan” faller om det nu är så att det är vi kvinnor som själva väljer fel karlar jämt. (Jag ska börja skriva böcker igen 2013, och jag ska återkomma till frågan i bokform senare.)

Du som är ung ska inte bry dig så mycket om vad sådana som Gudrun Schyman säger – för de har fel. Alla forskare är eniga om att män och kvinnor inte alls är lika. Könsrasisterna är rädda för att allt som inte stödjer deras ”jämlikhetstanke” innebär negativa konsekvenser för kvinnor, och jag menar att det är precis tvärtom. Jag ska återkomma till den här frågan om kvinnofällorna senare i bloggen.

Bland annat tål vi kvinnor alkohol betydligt sämre än män, och de som äter p-piller får även problem med den biten samt att psyket givetvis tar stryk av att man på konstlad väg stoppar graviditetsapparaten.

De som har gått i fällan äter p-piller för att slippa bli med barn, och några får betala med barnlöshet. Ironiskt nog kommer din LUST att få barn att öka om du äter p-piller – det var det vi ville motverka.

P-piller drabbar även männen eftersom hormonerna tar sig ut i vattnet och i marken. Det skulle kunna förklara varför jag ser många androgyna män på gatorna. Fiskar blir i varje fall tvåkönade av p-piller.

Om vi nu leker med tanken att du inte äter p-piller för att du vill kunna lukta dig till rätt man …

Ja, då får du ännu mer ”hjälp” av naturen, för träffar du RÄTT sätter kärlekshormonet igång. Hormonet heter oxytocin, och jag brukar kalla det för ”stanna-kvar-hormonet”. Det binder oss till mannen, och får oss att stanna kvar.

Då kan vi tänka oss tanken att samma hormon får oss att stanna kvar även hos en skitstövel
Konsekvenser för dig och dina idag ofödda barn? Kondom och spiral biter inte på det här lilla ”problemet”, för du blir ”fastnitad” vid gubben bara av att ta i honom. Du binds än mer av att ha sex med honom. Det är det första råd man ska ge en misshandlad kvinna!
– Ha inte sex!

Omkring 450 000 kvinnor äter p-piller
Därtill kommer de 1,6 miljoner kvinnor som använder plåster eller andra hormonpreparat för att motverka klimakteriebesvär. 450 000 kvinnor som har valt fel man … Det kan förklara skilsmässostatistiken, lägenhetsbråken och lite till.

Jag skrev en bok för 20-22 år sedan som hette Könskriget där jag skrev om faran för oss kvinnor att gå med i tåget ”knulla många, ofta”. Jag blev väldigt utskälld, och fick en massa brev och folk var väldigt upprörda. Feministiska organisationer ville se mitt huvud på ett fat. Det vill de säkert fortfarande. Det brukar de vilja när det gäller mig men den absolut intressantaste frågan är om du som är född på 80- eller 90-talet vill det.

Fundera igenom saken, plugga och forska, själv
Den politiskt korrekta åsikten idag är att män är djur och svin som slår kvinnor, men att vi kvinnor alltså inte är djur som själva kan släppa fel karlar inpå oss. Vi har aldrig något ansvar. Vi är bara mäns offer.

”Innan hade jag alltid nära till tårarna”
När Jenny slutade med p-piller blev hon glad igen

Jag stod och storgrät i duschen Jenny mådde psykiskt dåligt av p-pillrena.
Läs mer. * SvD om saken

Om 200 000 barn inte får träffa sina pappor så betyder det förmodligen att 200 000 föräldrapar är i luven på varandra, och då kan man tålmodigt undra hur många av dem det är som är p-pillerfall?