Sexuella trakasserier – ett laddat begrepp

Det signalerar övergrepp och utsatthet! Svaga kvinnor blir offer, och män är brottslingar. Som mycket annat skräp har hela begreppet importerats direkt ifrån USA, och är en direktöversättning av det engelska uttrycket Sexual Harassment.

I Sverige var fenomenet så gott som okänt fram till 1986-87
Du kan besöka biblioteket, och läsa igenom alla romaner du hittar utgivna före 1986 och som är skrivna av män eller kvinnor, och när du är klar med dem kan du ge dig på debattböckerna.

Du hittar inga sexuella trackningar
Jag har heller aldrig upplevt några på 58 år. Dåvarande JämO gav Ninni Hagman uppdraget att genomföra en undersökning, som året innan hade varit på en studieresa i USA. Hon skriver sen boken: ”Sextrakasserier på jobbet. Myter. Fakta. Råd. W&W, Stockholm 1988”

I USA hade sexuella trakasserier ”upptäckts”, som hon skriver, i mitten av 70-talet
Inspirerat av amerikansk lagstiftning, och med en direkt översättning av det amerikanska uttrycket Sexual Harassment, drogs ett projekt igång som döps till FRID-A, vilket ska tolkas som kvinno- FRIDArbetsplatsen.

Jag sprang omkring överallt och hittade inga sexuella trackningar nånstans!
Min bok ”Könskriget” kom 1989, om jag minns rätt, och är en av de första reaktionerna på vad som är på väg att hända i landet. (Den finns på bibblan för den som är intresserad av att ta reda på hur jag tänkte då.)

Sexuella trakasserier – kärnfamiljen ska raseras
Det fastslog kvinnorörelsen på 1970-talet. Då var det inte tal om att värna det privata utan privatlivet skulle i stället avskaffas helt. Det är nu, via kvällspressen om inte annat, helt avskaffat och allt registreras, också ditt lägenhetsnummer, dina e-brev, sms och telefonsamtal.

Renodlad socialism
Den traditionella familjen betraktades som en farlig indoktrineringsapparat som bevarade det kapitalistiska och patriarkala förtrycket på individnivå, och en sån som jag fick bland annat HARO:s guldmedalj – samt givetvis bajs på posten.

Attityderna till mamma-pappa-barn familjen skulle förändras
Målet var att få folk att tro att de även var förtryckta och exploaterades i hemmets vrå. Endast då kunde den sanna socialistiska revolutionen förverkligas. Det blev inne att vara homo, och ute att vara hetro och tipp topp är väl de bisexuella? Föräldrarnas makt beskars dag för dag, och idag har de ingen kvar.

Det började vräka in lagar som inte berör något annat än vårt privatliv
Nu har vi kommit så långt att delar av grupperingen anser att varje samlag är en våldtäkt så hur de ska få barn i framtiden blir en akademisk ny gordisk knut att lösa. Vi känner alla till att vi har, som ensamt land, t.ex. sexköpslagen.

Farliga män…
Lundell kör sextrackning i P3 med sin ”Ou la la, jag vill ha dig”… samtidigt som TV-bolagen super ner barn och får dem att knulla live… Vem är farligast? Lundell eller Aschberg?

Heterophobia: Sexual Harassment and the Future of Feminism av Daphne Patai är professor, begåvad, feminist forskare, beläst och författare och hon skriver i sin bok: hur radikalfeminismen utnyttjat mediesamhällets ihåliga integritetsskydd för sin affärsidé att bygga makt genom att på lös grund anklaga män för sextrakasserier.

Homofobin har förbyttes till heterofobi
Daphne Patai, professor i brasiliansk litteratur framhåller i sin bok, – ”Heterophobia”, att 1990-talets omfattande feministiska framgångar i USA, genom kampen för att lagstadga mot mäns sexuella trakasserier av kvinnor, har lett till ett sinnessjukt moraliserande över vad kvinnor och män ”får göra” och ”inte göra” och därutöver lett till en fullkomlig hets mot heterosexuella. Det jag kallar för att de lagstiftar i våra trosor. Vi har också förvandlats till barn varför statsministern tiger om verkliga problem vi har, och leker allas morsa.

Skyldiga till dessa galenskaper är främst de extrema radikala feminister och deras efterföljare, och det är galenskap och de är galna. Det är också vad som kommer att stå i historieböckerna om dem: Galna kvinnor!

Samhällets med all sin makt har vandrat in i sängkammaren
Samlivet makar emellan blir en presumtiv våldtäkt och alla män är potentiella våldsverkare och de ska slitas i stycken, och bla, bla, bla. Männen ska nu omskolas eller tvingas att inse att deras kön är en förtryckarsymbol och de oskyldiga, väna, ljuva och rena kvinnorna är allt som de inte är.

Enligt Daphne Pati har det slagit slint hos de radikala feministerna vid analys av förmenta övergrepp av män mot kvinnor. Galna, alltså. Helgalna. Nu är det ingen av damerna som säger att feminismen leder till galna kvinnor, och – icke att förglömma – ansvarslösa män. Det är, vad jag vet, bara jag som säger.

Inga gradskillnader är längre möjliga att göra
Ett grovt, plumpt och obegåvat skämt, en hand på ett olämpligt ställe anses lika allvarligt som en våldtäkt speciellt hos dem som aldrig har a) blivit våldtagna b) dömt en våldtäkt. (De vet alltså inte vad de talar om.)

Kvinnor är ALLTID presumtiva offer och män är ALLTID våldsverkare
Dessutom har kvinnan alltid rätt! Vi kan inte ljuga! De svenska feministerna använder liknande argument, som de bara rapar upp, för de är direktimporterade ifrån de amerikanska och ofta kokainpåtända radikalfeministerna.

Varför håller de på som de gör?
Vad är målet när de hela tiden hävdar att det inte råder någon skillnad mellan våldtäkt och samlivet makar emellan, endast en gradskillnad? Enligt Daphne Patai: är det utopiska målet att skapa ett helt friktionsfritt umgänge mellan kvinnor och män i den tron att en helt avsexualiserad samvaro mellan könen vore möjlig och dessutom eftersträvansvärd.

Fler och mer regleringar, lagstiftning och ideologiska analyser skall slutligen leda till största möjliga lycka för flertalet kvinnor, i en konfliktfri värld där en stilla harmoni mellan könen ständigt råder. Och politikerna, ständigt på jakt efter nya områden att förvandla till politik, har inte tvekat att slå till. Historien lär oss att drömmar om utopiska världar ofta leder till skräckscenarion alltmedan de sociala ingenjörsmakarna i god tid försvinner ut i kulissen.

Heterophobia: Sexual Harassment and the Future of Feminism av Daphne Patai kostar 128:-