Svensk outforskad dårskap

– kan bli exportsuccé

Förskolan kan bli exportsuccé
När fler kvinnor i Europa erövrar arbetsmarknaden har svenska förskoleföretag en stor chans. Vid sidan av ikoner som Volvo och Ericsson kan namn som till exempel Pysslingen och Vittra bli de som står för svensk kvalitet ute i världen, skriver EU-minister Birgitta Ohlsson tillsammans med Almegas näringspolitiske chef Ulf Lindberg. Läs mer.

Bortlämnandet av barn i industriell skala
Vi vågar inte ens forska djupt om hur denna glada nymodiga idé slår i en, två och tre generationer. Homo sapiens (förståndig människa) har väl funnits i en sisådär 200 000 år?

Alva Myrdal föddes 1902, och det var väl på 30-talet hon förespråkade tvångssteriliseringar och ”storbarnskammaren” = daghem eftersom den tokstollan också ville ha fram den perfekta människan!
Du kan läsa här vad de var ute efter. (Ändå ska vi inte gå in på nu hur de hanterade foster- och barnhemsbarnen.)

Ska vi nu exportera det svenska vansinnet?
De första tre levnadsåren då barnen borde få vara i lugn och ro och på ett ställe för att bygga en stabil psykisk struktur ska de istället socialiseras. Glöm inte bort att alla viktiga beslut påverkar minst åtta generationer.

Vi vägrar att lämna bort tvätten
Med förtjusning lämnar vi bort spädbarn. Det är få i detta land som ens ifrågasätter hela denna ”hantering”, förutom Anna Wahlgren, och det ska hon ha en eloge för.
– Dagis är barnmisshandel, säger hon.

Tilltron till staten är inte så stor i mig
Inte vaccinerade jag mig mot svininfluensa heller. Det är hög tid att börja tänka självständigt! Varför lämnar folk bort spädbarn men inte tvätten? Fundera på det, en kvart! Fundera på vem Alva Myrdal var och vad hon stod för. Hennes son Jan Myrdal har skrivit en hel del i sin bok ”Barndom”. Den är en skildring av hans föräldrars problem med att älska sitt barn och inte bara socialdemokratin.

Varför har vi barnen på dagis?
För att föräldrar måste arbeta eftersom vi har 85% skatt: 33% löneskatt, 40-50% inkomstskatt och 6-25% moms och det krävs eftersom miljarder och åter miljarder går upp i rök bara i ren byråkrati och korruption, läs mer om den här.

Dagis – ett monumentalt experiment * Aftonbladet-Dagis-barnmisshandel (pdf) * Sanningen om dagis* Ingen vill veta sanningen om dagis * En av fyra unga har social fobi * Depression största sjukdomen 2020 * Unga kvinnors psyke* Allt fler unga förtidspensioneras * Unga mår allt sämre * Oenighet om varför unga mår allt sämre * Dagis kan skada ditt barn * Småbarn avrådes från dagis * Om lite forskning * Dagis fostrar män utan språk * Mormor Alva skulle ha gillat RUT-avdraget