Unga kvinnors illamående

Bloggen har tidigare rett ut att vi kvinnor far illa av p-piller, och att de som äter dem väljer fel partner. I ett tidigare inlägg har vi studerat att det är stora, stora skillnader mellan män och kvinnor avseende sprit.

Antalet självmord och självmordsförsök har ökat dramatiskt hos unga kvinnor. Trots att det har kommit en trend där ungdomar röker och super mindre ökar depressionerna.

En miss i utredningen
Ett stort skäl till att rapporterna visar att unga mår sämre är helt säkert att de som har intervjuats själva har fått uppge hur de mår. Den som är nedstämd, för att något inte har gått som man har tänkt sig, fyller då i att han eller hon mår ”jättedåligt”.

Om vi frågade ett svältande barn i Afrika skulle vi få samma svar:
– Jag mår jättedåligt!

Maskrosbarn och curlingungar
Vi har två tydliga grupper barn i Sverige, vad jag kan se på gator, torg och på bussar. En grupp innehåller barn som far våldsamt illa eftersom de inte har några föräldrar värda namnet, vilket ingen bryr sig om. De utsätts för hur mycket som helst: våld och fylla hemma, mobbning i skolan och de gör alltid FEL – känns det som – och de kan inte känna att de har någon framtid. Om du tillhör den gruppen brukar man kalla dig för maskrosbarn och dessa barn klarar sig, mot alla odds. De kallas också för superkids”, ”stress-resilient” eller ”invulnerables”. På svenska har de i litteraturen även kallats ”osårbara barn” eller ”stressmotståndskraftiga barn”.

De som trots allt inte klarar sig går ofta in i egna missbruk oftast
För att meddela omgivningen att något är FEL är de antingen väldigt tysta och inåtvända eller väldigt utåtagerande. Pojkar brukar vara utåtagerande och gör andra illa medan flickor i allmänhet gör sig själva illa.

Ingen av dem säger högt och tydligt med svenska ord:
– Min mamma super så jag har inte kunnat sova på en vecka!
– Min pappa super så jag har inte kunnat sova på en vecka!

Samhällets alla instanser kan sammanträda i timmar, dagar och månader om allt vad dessa barn nu ”gör”
Men man undviker nogsamt att gå bakom och gräva upp att mamma eller pappa super eller använder droger. Problemet är stort därför att även kvinnorna super numera. Det är helt nytt. Kvinnor använde inte sprit alls förr. Barn kunde på sin höjd ha en full pappa. Idag har de två medvetslösa föräldrar. Det förvånar mig stort att inte feministerna tar i det gigantiska problem som det innebär för barn att ha berusade morsor som badar foster i sprit och som ammar barn berusade. All form av självrannsakan saknas. Det finns ingen vilja att ens analysera vad friheten, alla slagord och dogmer har lett till för barnen.

Ingen under 15 år har ansvar för hur man ÄR eller ens vad man GÖR om man gör tokigheter
Det är i 99 fall av 100 en föräldrafråga och en drog- och alkoholfråga. Men vi gör ofta de här barnen ansvariga för det vi borde göra deras föräldrar ansvariga för.

Den andra gruppen barn är aldrig med om någonting
Det är våra curlingbarn, och de utsätts inte för någonting alls och tål därför heller inga ”problem” längre fram. I skolan sägs det ofta: ”Lär era barn knyta skorna, annars är det curling!” Men vi har ett stort gäng som uppfostras till att bli bortskämda översittarungar som utnyttjar andra hejdlöst. De ska lära sig att ”ta för sig”.

Världens mest kände curlingpappa mördades av sina sönder. Erik Menendez mördade föräldrarna tillsammans med sin bror Lyle, och de hade fått lära sig av pappan ”att göra vad fan du vill bara du inte åker dit”. Pappan hade också betalat stora summor till folk som hade utsatts av pojkarna. Jag såg någon uppgift om att pojkarna var sura för att de inte fick den sportbil de ville ha.

Om vi hade frågat dem den dagen de inte fick bilen hur de mådde hade de svarat:
– Jag mår jättedåligt!

Det är alltså inte helt oviktigt vilka föräldrar vi har och vad omgivningen tillåter dem
Sex = barn skulle komma att bli sex = njutning. Vuxna människor som har sex kopplar inte länge ihop sex med barn. ”Råkar” man bli med barn gör man bara en abort. En del använder det som preventivmedel i tron att det är gratis – men det är det inte. Forskning visar att drygt hälften av de kvinnor som gjort abort får känslomässiga reaktioner. De reagerar alltså direkt. Det betyder dock inte att de inte påverkas negativt i 5, 10, 15, 20 år efteråt.

Varför blev det så?
Förr var det så att folk var rädda för att bli med barn därför att det var skamligt att få några barn alls om man inte först var gift och därmed hade bildat en familj till de väntande barnen. De som ändå fick barn sågs inte med blida ögon och kunde ofta förföljas. Astrid Lindgren fick ett sådant barn – Lasse – som hon lämnade bort.

Det här ville man frigöra sig från och kvinnors sexualitet skulle släppas fri
Vi har ”rätt” till fri sex! Det var Hiterapporten som startade det.

Man kan säga att kvinnan blev mer sexuellt tillgänglig, och forskare anser att 12% även har utsatts för sexuellt tvång. När kvinnorna blev tillgängliga behövde männen inte ens anstränga sig för de hade egentligen inget som helst ansvar längre. Vi bestämmer själva över vår kropp och vill vi inte ha ett barn gör vi bara abort. Vi är fria! (Vi ska senare i bloggen gå igenom vad friheten från männen innebär.)

Inte problemfritt
Det problem vi står med idag är att kvinnor rapporterar att de har haft massor med sex med en massa killar, och när de sedan blir kära kan de inte ha sex med den killen. En del drar på sig så mycket könssjukdomar att de sedan inte kan ha sex. Vi har fått en uppsjö sexuella problem och vi har fått en uppsjö faderlösa barn och mängder med barn som försörjs av staten.

Familjeplanering
Förr ansågs det ohyggligt ansvarslöst att skaffa barn innan man hade ett hem och möbler, jobb och vigselbeviset i ordning. Vi har nu fått en ganska stor grupp kvinnor som skyndar sig att få barn nummer två för de vill behålla föräldrapenningen. Det har vi nog aldrig förr haft – barn som kommer till världen för att mamma ska få bidrag. Vi har också fått en mycket stor grupp kvinnor som inte ens frågar mannen om han vill ha barn utan gör sig med barn då de vill ha barn. Vad ska man säga om det? Gud tar hand om dem som hjälper sig själva, och staten tar hand om resten?

Kommer detta att ändras?

De unga kvinnor som mår illa idag är också de unga kvinnor som i tysthet tycker att mycket är FEL – men de har mamma och mormor emot sig! Ja, de har hela samhället emot sig! De har en hel kultur emot sig.

Kvinnofrigörelsen motiverades med att den gynnade hela nationen
Eftersom kvinnorna ansågs var etiskt starkare än männen skulle nationens gemensamma moral stiga om de utvidgade sin verksamhet från hemmet till samhället. Kvinnor skötte förr ”det inre livet” och männen skötte ”det yttre livet”.

Hur gick det med det? Våra småflickor behöver nu skyddas från ett samhälle där allting är tillåtet. Friheten förvandlas till sin motsats när det som skulle vara tillåtet börjar bli obligatoriskt för alla.

Jag vet att flickor ofta tvingar sig till sex för att ”hänga med” och skräcken för utanförskap i gänget är stor. Om man tvingas till sex med åtföljande aborter och könssjukdomar säger det sig självt att man a) i princip behöver vara full för att genomföra det b) mår uselt. Det blir en självvåldtäkt.

Hetsen är rätt påfallande då det numera ska vara sexiga underkläder till tioåringar, och de ska sminkas …

Vad kommer att hända?
Det kommer unga kvinnor som bryter sig loss ifrån den kvinnliga egoismen och ansvarslösheten som det innebär att skita fullständigt i sina egna behov, i papporna och i sina födda och ofödda barns behov. Det kommer nu en generation kvinnor som inte har fått överslag av någon Hiterapport och som börjar lägga ihop två och två. De börjar starkt ifrågasätta hur kvinnorna födda på 40-, 50- och 60-talet egentligen har levt. Det gör de rätt i, för värre kaos än de senaste 30-40 åren får man leta efter, och det har betalats av barnen.

Kulturer förändras hela tiden, och fort går det. Vi får hoppas att nästa kvinnorevolution innehåller balans. Börja med att fundera igenom saken noga. Tänk, själv.

Eva Moberg * Kvinnofrigörelsen i gamla hjulspår * Könsrollsdebatten förr * Axess * Hemmafrun har aldrig funnits * Ämnet sätter igång en del personers fantasi * Mannens gamla skamliga moral * Villkor och strategi för kvinnokampen * Mansrörelsen på 70-talet * Patriarkatbloggen * Förklädd makt * Urartad feminism * Statlig feminism * Blogginlägg om feminism * Videos om feminism * Påhittade fakta * Ungdomar.se * Lite historia * Debatten farligt nära utmattning * Två killar som munhuggs * Myten om den normale mannen som förövare * Brattström * Något är ruttet i dagens feminism * Feminismen hotar hela vårt samhälle