Fest den 10:e augusti!

140709-supermoonview_9dcda1b3d4645371f8b3d06571e4d403Idag blir det ett slags fest; ut med Strömma Kanalbolaget, tisdag packa, och sen flyger jag ut, och under skärgårdsturen ska jag utreda hur nationalisterna ser på ett par saker. Man kan säkert inte klumpa ihop dem men det som är bra med ”min” är att hon varit med ifrån start, och är 70 år.

Hon har pension, men jobbar fortfarande som konsult, eftersom många småföretagarna inte kan gå i pension i princip om de inte lämnar landet eller sätter sig i en halv etta nånstans och tuggar kattmat.

Jag tror mer och mer att det äSuper Moon NYC(1)r meningen att vi ska flytta ut, samt supa ihjäl oss fort, peppade av Plura först i Spanien, och nu Sicilien, och han håller sig inom EU för de vill inte att vi flyttar utanför. Då blir man av med garantipensionen om man gör det vilket inte spelar nån roll om man sätter sig i Indien.

Inbilla mig inte att denne programledare ens har en susning om att han används. Det vet ingen av dem.

Min pensionsplan var genial
Jag skulle sälja hus och bolag, bara ett av dem erbjöds jag miljoner för runt 2007, och jag tänkte köpa mig ett stenhus för nån miljon, och sätta mig nånstans runt Medelhavet under höstregnen, och den värsta vintern, och så blev det inte.

Eller; jag fick ett avbrott på fem år, och får göra samma sak, men senare för nu ska vi göra en Kamprad, och av samma skäl som Kamprad. Vi ska på sikt öppna en och samma tjänst i många länder, och om jag orkar.

Screen-Shot-2012-08-12-at-11.15.35-PMMin ursprungliga plan var att befinna mig i Sverige, då vi har ett humant klimat, men det var innan jag hade värderat krigsrisken, innan jag fått bihålorna sprängda, och det faktum att de nu planterar för att chippa alla, som i USA, vilket innebär att mitt land inte finns längre. Jag var med om samma sak på 90-talet då Stockholm försvann, och blev nån form av reservat.

Det gick inte att bo där längre
När jag lämnade Stockholm tyckte nog många att det var något ”omöjligt” jag gjorde men de flyttade ut själva några år senare. Jag var bara före.

Folk får fundera nu för sen är det för sent
Ständigt och jämt får vi veta nu att våra identiteter kapas:  Inte bara vänner och familj hänger på sociala medier – det gör också bovarna och bedragarna. Bilden på det nya körkortet eller kontraktet kan lätt bli en genväg för identitetskaparna. Läs mer

När folket är totalt crazymakat kommer man att presentera id-chippet som ”lösningen”, som säljs in av totalt drogade och IQ-befriade artister, och sen är alla fjärrstyrda, och kan dödas med ett musklick 400 mil bort, förutom att man förlorar sin själ. supermoon1-592x395

Det är dessutom sällan fester här
Om du har lust kan du också ställa till med fest den 10:e och fira superfullmånen, och vill du uppleva månfester på allvar är Grekland kanske ett bra alternativ?

Jag vet inte om det finns några i Sverige?
Jag har aldrig hört det. Kanske för att den är liten här? Kanske för att fest är fylla, och ingen är vaken när det beger sig?

En gapig turk
Jag ska hur som på en månfest fredagen den 10:e augusti i Cypern, och det blir aldrig fylla där, för det är nog 90% av befolkningen som är helnykterister. Det är samma i Indien; 90% dricker inte, och här är det 90% som dricker, och en av dem gapade halva natten i en lägenhet nära mig, och han var turk. De flyttar väl hit för byhövdingen skulle aldrig tillåta en gapig 50-åring att störa nattsömnen för ett helt kvarter. Det blev många timmars te-drickande det, och samtal, igen och igen och igen, tills fanstyget slutar gapa på nätterna. Här får de gapa. Ni tycker förmodligen att det är normalt för allt onormalt har blivit normalt.

Α music celebration
supermoon311
The Acropolis Museum celebrates August full moon on Sunday August 10, 2014 with an unforgettable music event.

The Hellenic Air Force Band will perform opera classics, film music and famous Greek melodies in the Museum’s entrance courtyard.

The Hellenic Air Force Band consists of senior and junior officers who are also high-level musicians. The Band takes part in worldwide musical ceremonies and leads the 5th Avenue parade in New York dedicated to March 25th celebrations of the Greek expatriates. Lieutenant Alexandros Litsardopoulos is the Conductor of the Band.

On this occasion, the Museum will remain open from 8 a.m. to 12 midnight (free entry for all visitors from 9 p.m. onwards), giving visitors the opportunity to stroll through the galleries and enjoy the view of the Acropolis under the charming moonlight.

For more info: www.theacropolismuseum.gr

 

 

supermoon1-592x395

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds