Flyktingbarnen och Lisbeth Palme

10577051_10152956784961729_3817520513885879918_nBakom varje framgångsrik man står alltid en stark kvinna, och är mannen för svag kan det barka åt skogen vilket det gjorde i fallet Palme.

Lisbeth Palme är ingenjören bakom väldigt mycket i Sverige, och hon hade en outstanding makt och många inom s-ledet högt upp var väldigt rädda för henne.

Hon utövade en personlig makt som jag själv aldrig skulle göra därför att den egentligen är korruption, och som exempel kan nämnas – men aldrig bevisas – att Lidbom blev ambassadör i Paris för att hans hustru behövde mycket hjälp som polioskadad och hemtjänsten hade då börjat krackelera i Sverige.

Istället för att se att hemtjänsten har börjat gå sönder ser man till att kompisen får chaufför, kock, o.s.v.
Men det som avslöjar fru Palme mest är då hon hörs av en byråkratpolis, som aldrig sysslat med mordutredningar, och hon vägrar låta sig bandas, och han lyder. Det borde ha kostat honom polisbrickan egentligen.

Fru Palme ligger med stor sannolikhet bakom Olofs attityd att vi ska ta emot flyktingar på det sätt vi alltid har gjort nämligen att förneka att de är  a) krigsbyten   b) ofta har enorma krigsskador som väst tillfogat dem. Vi ska istället anse oss goda som ”hjälper”.

Utifrån mfyybin erfarenhet med tre egna, tre styvbarn och femton fosterbarn tar jag mig friheten att påpeka att vi sitter på en bomb eftersom dessa barn inte får nån som helst psykisk hjälp för vi kan inte ge dem det för då måste vi erkänna att vi  a) har kidnappat dem från deras hemländer för att göra om dem till svenska arbetare – fanns inte en svensk som jobbade på Arlanda i onsdags, inte ens tullarna  b) vi måste erkänna att vi är de som tillfogat dem skadorna.

Det kommer en dag då ungarna blir stora och fattar att de är  a) krigsbyten  b) agerar ut vad de själva varit med om, och bilden visar väl vad vi har att vänta?

Om jag gitter nån dag, gör jag förmodligen inte, ska jag skriva en bok om alla dessa Goda kvinnor vi har i vår historia från Alva med sina tvångssteriliseringar av fattiga svenska kvinnor till Lisbeths högmod, och den stilen bärs nu av Bildts fru, av EU-kvinnorna, Götblad är kanske farligast av dem alla idag, och nästan alla svenskor härmar dem. Man ser direkt att de ofta krökar, de har mängder med drogsymtom, de är elaka som fan men spelar goda, och själsnöden lyser ur ögonen på dem. De betraktar alltid kvinnor som offer och ofta för män, och det är ett slags kvinnligt kvinnoförakt som jag har svårt att ens hantera för jag blir arg trots att mycket lite gör mig arg. Inte många som är värda att ens bli arga över – kostar bara energi.

Jag brukar skilja på systerkvinnor, och rivalkvinnorCarin 1_fmt_0_0
Bland annat har de lärt ut att alla kvinnor är goda med automatik vilket de idag korrumperade domstolarna har svalt, och det är precis tvärtom för det är kvinnor i första hand som är riktigt duktigt onda om de är lagda åt det hållet. Män klappar till mer direkt om det är något även om psykopaterna kan hålla på ett helt liv med sin hämnd.

Men det kommer en dag go´vänner då svensken får betala räkningen för a) sina krigsbyten  b) sitt högmod eller för att citera en pojke ifrån Afghanistan:
 – Svenskarna är det vedervärdigaste folket i hela världen, och de ska brinna.

Anna Lisbeth Christina Palme, född Beck-Friis 14 mars 1931 i Stockholm, är en svensk barnpsykolog. Hon är dotter till civilingenjören, friherre Christian Beck-Friis och Anna-Lisa, född Bolling. Hon var gift med Olof Palme från 9 juni 1956 till dennes död 28 februari 1986.

Lisbeth Palme var ordförande i Unicef 1990-1991 och i svenska Unicef-kommittén till 1999.
Wikipedia

Klicka på bilden så blir den stor, och studera saken:

masculine-feminine-balance3

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds