Folk tänker nog så här

beteendeFör jag avskyr verkligen kvinnosynen som islams tolkare bär med sig till vårt land. Jag kan inte, hur mycket jag än förmår, ha förståelse för argumenten att kvinnan, just för att hon är kvinna, ska ha begränsningar och inte få leva sitt liv som en man gör. Är jag islamofob då?
Läs mer

Som jag ser det har skribenten missuppfattat det mesta, och är framförallt offer för propaganda, och min personlig uppfattning är att det är i Sverige jag har begränsningar eftersom jag inte ens vill gå ut i våldtäktslandet, och här på Norra Cypern, som är ett litet muslimskt land, rör jag mig helt fritt.

Sjalar som irriterar skribenten används för att visa respekt för Gud, och har inte med män-kvinnor att göra men i Sverige sexualiseras allt rutinmässigt. Folk måste ha fastnat i nån sexualneuros.

Jag kan gå rakt ut på gatan, ta tag i första bästa man och be honom hjälpa mig, och jag kommer få svaret:
– No problems! What can I do for you, mam?

I Sverige får jag inget svar alls om jag ber om hjälp eller; ”Det kan du göra själv, jävla kärring.”

Arrogansens högborg
Svenska män har en ytterst problematisk kvinnosyn, och jag kan inte röra mig en timme ens i landet utan att jag stöter på nån ärkeknöl. Det händer inte här, aldrig, och mängder med drumlar till karlar i Sverige är rena rama emigrationsskälen för de är vedervärdiga och väldigt hånfulla och föraktfulla mot andra människor.

I mina ögon är skribenten inte islamofob utan bara obildad och väldigt typisk svensk.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds