Folk vet inte

Norrköpings tidningar skrev i november 2002 att vår demokrati skänktes bort via grundlagsändringar.

Den artikeln har varit borta länge nu; http://www.nt.se/24nt/arkiv/2002/11/20/Debatt/281968/Grundlags%E4ndringen-sk%E4nker-bort-Sveriges-demo.aspx och det händer mig ofta att material jag tidigare har hänvisat till försvinner. (Jag har ett program som meddelar mig när länkar bryts.)

Medlemskapet i EU skrevs in som en grundlag liksom att Sverige ska bli ett mångkulturellt samhälle, och militären får numera skjuta på folket.

Idag var det en vaken bloggare som skrev att det KAN bli så att Sverige försvinner och går upp som en stat i EU, och det kan inte hända för det har redan hänt.

Nu byggs en fascistisk stat – allt inom staten – inget utanför staten – och det har gått rätt fort om vi ser tillbaka till år 2002 då vi säljs ut.


Grundlagsändring utan folkets mandat = Statskupp

nkt

Medierna tystade grundlagsändringen

Den hemliga grundlagsändringen

Nu ska folket välja, och röda laget kommer att vinna för det är nog redan klart, och deras valmanskår kommer garanterat att bli förvirrade sen eftersom klasserna kommer bli större och inte mindre. Några få ser igenom det här, och protesterar men det kommer de ingenstans med. EU kan bara brytas ner inifrån, eller via väpnad makt utifrån, eller utopin att precis alla producenter lämnar.

Alla stora beslut fattas i Bryssel
Våra kasperdockor bara säljer in dem; Sverige ska få nya spår och lok, Sverige ska ha 10-årig skolgång, Sverige ska ha pension vid 75-års ålder (fast det Fredrik R. sagt om det stämmer inte för EU talar om 80 år. Han tar det väl i etapper.)

Jag är dålig på att räkna men rätt duktig på att läsa av slipade bedragare för jag har dömt väldigt många.

Rapport meddelade EFTER beslutet:

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds