Folkets syn på kriminella

Jag hörde på nyheterna att nån utsatt skulle polisanmäla SKV nu, och tanken har aldrig slagit mig. Men jag misstänker att man kommer ingenstans med det – än. Vi kom ingenstans – inget brott hade begåtts – då 7-800 svenskar anmälde vår regering för inblandningen i plundringen av Libyen. De inblandade kommer åka in på livstid längre fram.

Vänder det i tid så vi kan undvika ww3?
Amerikanare lär väl i nuläget inte få Madeleine Albright anhållen för massmord, på en halv miljon barn, se film, men nu vänder energierna tydligt, och det kommer tecken på att det händer ”omöjliga” saker.

Glöm inte att man jagat krigsförbrytare i nära 70 år efter ww2
De var också poppis och inne en gång i tiden, på det sätt Anna Lindh är i Sverige, därför att folk ännu inte känner till hennes inblandning i morden på samma halva miljon barn som filmen talar om. Det kommer fram i krigsrättegångarna senare.

Nya vindar redan nu
Council on Foreign Relations (CFR) är en amerikansk tankesmedja från 1921 med enorm makt bakom kulisserna. Att just de nyligen gick ut med en anklagelse mot USA och EU att ha vållat krisen i Ukraina är häpnadsväckande liksom att en svensk professor ställt Sverige mot väggen, och det förvånar eftersom Sverige mörkar att det är en krigarnation som tar krigsbyten kallade ”flyktingar man hjälper”. Officiellt spelar Sverige en nation som haft fred i 200 år!

Efter vindarna behövs nya kvarnar
Bild 2014-09-05 kl. 08.59Grundproblemet är den representativa demokratin, och vi måste hitta nya styr- och ekonomiska system för de vi har drar till sig kriminella lycksökare.

C-ledaren som anser sig företräda bönder hade 0 rätt på frågor om kor…

Madeleine Albright är inget annat än kriminell, och filmen är inspelad 2011 då hon dessutom är en stöddig kriminell, och hon är en av tusentals som ryker sen. Det är bara en fråga om tid.

Samhällskunskap är borta
Ett av skälen är att väst-demokratinerna i årtionden har indoktrinerat folk att på allvar tro att alla kriminella återfinns enbart i socialgrupp 3-5. Det finns liksom inga i 1-2.
På samma sätt är kvinnor alltid goda, och inget av det är sant i verkligheten.

Kriminella oavsett klädsel är folkets fiende 1 A – alltid
Det är den myten, räcker med en snygg kostym och inlärt leende, som har betydelse då den svenske ligaledaren på norra Cypern lurade folk, och gissningsvis anser många svenskar att det gör inget för det var säkert enbart hemska miljonärer som råkade illa ut. Folk tror att man är det om man bor på Cypern men vi har gott om sjukpensionärer från EU för de kan inte leva hemma. I Indien satt det franska pensionärer som hade motsvarande 4 000:- sek i pension.

Innan du säger att politiker X har hittat på – kolla först om det är ett EU-beslut
Jag har sett att folk anser att det är Alliansen som har hittat på att alla svaga ska utsättas men det är samma i alla EU-länder. Det finns inga politiska partier alls inom EU men väl ett stort gigantiskt skådespel. Det byggs en fascism och en sån innehåller inga politiska partier bara en superstat. Därför har de båda lagen i Sverige exakt samma valaffischer för det är centralt beslutat vad man ska gå till val på, vad som ska få folk att gå och rösta så man kan upprätthålla skenet av en demokrati.

Tänk igenom det här
imagesFundera igenom dina egna föreställningar om kriminella för du är säkert också lärd att man blir det av att vara fattig vilket stämmer så långt att alla, också du, stjäl mat om du är hungrig och inte får tag på nån annars. Men normalt sett är kriminalitet ett affärsbeslut, och det är riskfriare och mer lönsamt att vara det än att driva en korvkiosk i nuläget.

På samma sätt är vi lärda att den goda staten måste bestämma vem och vilka som ska ha pengarna man tar in ifrån all produktion och allt arbete.

Krigsindustrin äter pengar
Men vi har aldrig bett om att få en halv miljon barn mördade, och måste då fråga oss hur ond väststaten är eller kan bli? Det ser ut som om de kan dra in oss alla i ett världskrig vi aldrig kan vinna, och vinner vi är det riktigt synd om mänskligheten som råkade överleva.

Pengarna direkt till folket
Print Less but Transfer More
Why Central Banks Should Give Money Directly to the People

MAKE IT RAIN
Governments must do better. Rather than trying to spur private-sector spending through asset purchases or interest-rate changes, central banks, such as the Fed, should hand consumers cash directly. In practice, this policy could take the form of giving central banks the ability to hand their countries’ tax-paying households a certain amount of money. The government could distribute cash equally to all households or, even better, aim for the bottom 80 percent of households in terms of income. Targeting those who earn the least would have two primary benefits. For one thing, lower-income households are more prone to consume, so they would provide a greater boost to spending. For another, the policy would offset rising income inequality. Läs mer

General talar ut;
“We Helped Build ISIS” – Islamic State Obtained Weapons from U.S. Consulate in Benghazi, Libya Läs mer

Madeleine Albright – The deaths of 500,000 Iraqi children was worth it for Iraq’s non existent WMD’s

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds