Förhandlingar pågår

sandslott Livet är enkelt här på Norra Cypern eftersom respekten för privatlivet är 100%, folk bryr sig inte, accepterar andra som de är, och sätter en ära i att vara vänliga, fredliga och hjälpsamma.

Det mesta löser sig, och det är den attityd man har här, och det beror på att då kvinnor har sin feminina energi intakt blir de grundtrygga och lutar sig mot ”no problemes!” och när den feminina energin läcker tenderar kvinnor att bli väldigt gnälliga.

Jag tror aldrig att jag ens har stött på en gnällig kvinna här men det gör jag i ett i Sverige för där sätter man en ära i att döda feminin energi, framhäva den maskulina, och det tror jag är grunden för all osämja.

Just nu är det absurt för ”alla” har stora, svarta glasögon, och jag bara gapar. Stora svarta glasögon och svarta kläder – begravning?

Idag är det en förhandlingsdag
Om man nu inte skulle notera det själv är det bara att lyssna på dessa energi-män.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds