Framtiden

Jag har lyssnat på folk ur ”Svenskarnas parti” och sd, och hittat en film som väl beskriver deras uppfattning, och den andra filmen lutar de sig starkt mot.

Jag hör vad de säger men jag förstår inte riktigt hur de tänker
Om jag dör kommer någon annan rätt snabbt att hyra den våning jag har nu, och säljs minihuset lär absolut någon annan kalla det för ”mitt” och om inte ett folk reproducerar sig själva – svenskan har fött mellan 1,1 – 1,8 barn per par – kommer folket att dö ut på sikt.

I och för sig skriver jag under delvis på att det är frammanipulerat via feminismen, skatteregler, lönesänkningarna som har varit i trettio år, varför två måste jobba idag, men det är inte konstigt att svensken ”byts ut” om svensken inte föder barn. Under tiden som svensken byts ut vilket tar en generation är det givet att det blir polariserade motsättningar eftersom man samtidigt bygger en fascism; allt inom staten, inget utanför staten.

De har också ett slags grundsyn att svensken är ett genomhederligt folk som skapade ett välfärdssamhälle men vi blev det fjärde rikaste landet i världen efter kriget för att vi inte hade haft krig. Innan var vi ett av Europas fattigaste länder, och vi går nu i rekordfart tillbaka till vår ”plats”.

Jag för min del varnade för det här redan på 80-talet, och blev väl betraktad som en idiot, men jag har alltid sagt att feminismen blir vår död.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds