Fullmåne idag och ”nytt” står på agendan

Mina vänner i Indien har meddelat att jag är chefen; Senior Manager, även om SHB inte klarar av sitt jobb, och IT-butiker är nu lättflyttade. Eftersom jag inte är fullt frisk än, jag slår ner en stressrelaterad hudcancer just nu, är det skönt att vara Senior manager och friska jobbar. Jag kommer aldrig mer bokföra eller hålla på med personal. No.

I Sverige har ni det så att sjuka ska jobba, de ska till och med köa på Apoteket medan vi har bud, men det är inte hållbart i längden för det dör för många av dem, och ett samhälles enda tillgång är dess medborgare.

Det var förresten en alkad svenska, som kör med ”allt eller inget-symtomet” – och det är så man kan mäta graden av alkoholism – som hade nån polare, lika alkad förmodligen, som kallade mig för ”en misslyckad klimakteriekärring” för man kände till att jag sålt bolag i Sverige för 100:-. Det hela var nog bara en projicering.

De känner fel, de rackarna, och min försäljning ska enbart läsas av som min syn på bolagsvärdet i ett land där man tar livet av sjuka, straffar sjuka, och där administrationen tar livet av vem som helst.

– Lägg ner, flytta ut, svält ut dem.

Vi får in 200 tal till under dagen, skulle jag tro, det har sagts mig det.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds