Fullmåne, en svenskas upplevelse, och pris till Putin

En grupp journalister vill ge Putin pris

Far East reporters propose Gold Star award for President Putin
A group of journalists have lodged an official proposal to award Vladimir Putin with the honorary title Hero of Russia for his uncompromising defense of the national interest and support of ethnic Russians as well as for supporting the freedom of speech. Läs mer

Det kommer nog inte på Rapport, och ni får aldrig veta det här i Sverige
lbya-before-afterDet beror på att västmedia skapar en ondskefull Putin som inte finns.

Han har jobbat häcken av sig i över ett år för att förhindra ett tredje världskrig, och jag tror det står klart att han kommer aldrig starta ett, men väl försvara sig och sitt folk.

Bilden föreställer Libyen före och efter vår ”hjälp”.

Som alla gamla bloggstammisar redan förstår är det knepigt att komma hit, och uppleva att svensken inget vet. Vi ska därför lyssna på en svensk som precis nyligen har tagit sig ut:

En nying på norra Cypern skrev:
”Pratar med folk från hela världen. Vanligt folk.

De har full koll på maktens strukturer och bedrägerier. Väl bemedlade, mindre bemedlade, utbildade och icke högutbildade. De ser de korrupta politikerna, myndigheterna som består år efter år, de som tjänar både politiker och multinationella företag och banker, och de är väldigt trötta på att det krigas får allas våra skattepengar.

1795617_506818589423247_963884197_nI historien har man beskattat befolkningen mest under krigstider.

Men i Sverige höjs skatterna trots ”fred” fast vi bidrar till krig i främmande länder samt är ett av världens största vapentillverkare. Krig finansierar av folkets hårda arbete och när eliten börjar tappa sina grepp om sina egna tillgångar ser de till att folk börjar bråka med varandra så kommer de undan och stiftar lite fler lagar i förvirringen som ger dem mer makt och folket mindre.

Men börjar folk se bedrägeriet för att kunna enas och hjälpas åt istället för att bråka med varandra vilket är precis vad pajaseliten vill? De som är lite finare i samhället, de som har en liten större bil och finare hus än alla andra, de vill dock oftast inte se vad som försiggår. Men kanske vaknar de med när de ser att det fina huset egentligen är byggt på en sandstrand. Godmorgon!”

Vi får se vad som händer; tiden är den bästa domaren
En energitjej talar om fullmånen som är nu 10:e augusti, och svensken erkänner väl bara solen och månen.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds