Fundera igenom det här

Reinfeldt har inte kommit på nån idé alls för det är ett EU-beslut han säljer in via svensk press.

Vi vet alla att våra sjukhus är överbelastade ofta och speciellt sommartid då folk vill ha semester. I valet kommer man att tala om ökade resurser och att skatter ska höjas / sänkas, och man kommer att koncentrera sig på pengar men problemet är inte pengar utan brist på folk och byråkratin som stjäl tid av anställda så de kan inte jobba med det de ska.

Det är ett faktum att när man sänker skatterna kommer det in mer pengar i kronor räknat till statskassan, och det beror på Lafferkurvan och det är ostridigt på det viset att antalet kronor har ökat senaste åren. Även om vi sänkte ännu mer skatter, för att den vägen få fart på hjulen vilket leder till att det kommer in fler kronor till det allmänna, eller om vi höjer dem löser det inga problem därför att det är antalet människor i arbetsför ålder som saknas.

Just nu jobbar 4,3 miljoner

– efter 2015 blir de långsamt men säkert 2,5 miljoner som jobbar då 45% av hela arbetskraften går i pension. Vi kommer märka av bristen på folk efter 2015 då Sverige går in i vad vi redan vet blir mycket, mycket tuffa tider.

Nästan hälften av dagens företagsledare i små och medelstora företag lägger av inom tio år. Det kan komma att beröra 700.000 arbetstillfällen. Läs mer

Lantmätarna har redan meddelat att det kommer att ta åratal innan folk ens kan få bygglov, och det är det här som är den stora svenska krisen, som vi delar med flera länder i Europa, och som är resultatet av att vi själva har fött för få barn per par.

Bristen på folk kommer att bli kaosartad
PE1009s077På 50-talet gick det åtta jobbare på en pensionär och nu blir det åtta pensionärer på en jobbare, och det går inte ihop, och som jag ser det är detta skälet till att väst krigar för att tvinga upp unga till Europa ifrån deras sönderbombade hem.

Jag har talat rätt mycket med en 35-årig kille ifrån Libyen, och Arbetsförmedlingen har mer eller mindre tvingat honom till en utbildning i ett yrke där vi saknar folk (redan) och han vill bara hem. Men just nu vågar han inte, därför att det är kaos i Libyen, och trots att han tillhör den mäktigaste klanen, som är numerärt den största, för de är en halv miljon av fyra miljoner.

Jag är helt säker på att han drar så snart han kan
Eliten har fått för sig att man ska lösa det demografiska problemet – för få unga och för många gamla – genom att t.ex. utbilda den kille jag har talat med och sätta honom i en juste tvåa i en förort till Stockholm men hans hyra är inte ens hälften av hans telefonräkning för han ringer hem jämt. I statistiken finns han, och han är nu färdigutbildad och förväntas ta ett jobb där vi saknar folk själva och sen tror man att han ska slå sig till ro här, jobba här, skaffa barn här och en del av dem gör väl det också men väldigt många kommer att åka hem, och de tar utbildningarna med sig, och kvar blir världens största ålderdomshem.

Japanerna har samma problem och de bygger robotar
ff_robot2_large
Givetvis kommer de att sälja dem på världsmarknaden och vi lär också köpa dem och mängder med yrken vi har idag försvinner och byts ut av datorer och robotar. Indien kommer att få samma problem för nu föder ”alla” ett, två barn liksom i Kina men de är efter oss.

Du kan höja och sänka skatter men det är inte en fråga om pengar. Det är en fråga om brist på arbetskraft; sjuksköterskor, läkare, lantmätare, bussförare, lärare.

Vi har för få unga och för många gamla och efter 2015 kommer vi känna av detta problem rejält, eftersom bara 2,5 miljoner kommer att arbeta i Sverige, mot nu 4,3 miljoner.

Tyskland som i dag har EU:s största befolkning kommer att tappa hela 15 miljoner invånare fram till 2060 och får se sig omsprunget av både Frankrike och Storbritannien vad gäller antalet invånare. Det visar en prognos från EU:s statistikinstitut Eurostat. Läs mer

En läsare skrev; Enligt AF råder arbetskraftsbrist i många yrken i Värmland. Man har börjat söka efter folk utomlands. Skulle tro att det är lika över landet då pensionsavgångarna börjar märkas ordentligt nu.

En annan läsare skriver:  Istället för att stimulera barnafödande och familjen så har de kära politikerna släppt lös feminism och vansinniga genusteorier. Vi får de politiker som vi röstar på. Ansvaret vilar tungt på sossarna! (Och det sovande folket).

Ledarna vet men man talar inte med oss – bara om oss – objekten
Det är första gången, i videon nedan, som jag hör Fredrik Reinfeldt säga att vi har stora befolknings- och kommande omsorgsproblem men han känner till det, och han vet att vi tillhör de tio länder som kommer att haverera för den enda, enda tillgången ett samhälle har är medborgarna – och det kan man inte tro om man kikar på hur vi behandlas ofta.

Inte en invandrarfråga utan en demografisk
Sd vill i princip slänga ut alla utlänningar, alla våra problem skylls i allmänhet på dem, de som kritiserar invandringspolitiken typ Jan Milld accepterar utlänningar men vill ha en bättre styrning, och jag säger att de är inte ens här för att jobba eller ens sköta sig för de är uteslutande här för att göra barn, som svenska skolan sen ska försvenska och uppfostra barnen, och det tror de för de ser på människor som OBJEKT. Man ser inte i statistiken hur ofta killen från Libyen ringer hem och hur mycket han längtar hem.

Man tror att man har honom fast här nu – glöm det, säger jag
Han drar när han kan, och han kommer aldrig göra en svenska med barn frivilligt eftersom de badar äggen och den kommande generationens barn i brännvin ofta samt att han anser dem bortskämda och värdelösa på att sköta ett hem. Han vägrar ta hit familjemedlemmar, och han har sagt dem att jag kommer!

Man kan inte köpa folk; bara sexarbetare och robotar
Inbilla mig inte att våra ledare ens förstår att ”objekten” har hemlängtan så de gråter. Inbilla mig inte att ledarna förstår att ”objekten” har känslor och att ”objekten” inte alls kommer att göra som de vill; stanna i Sverige, föda mängder med barn, jobba de som kan och kan de inte skit samma bara de knullar.

De förstår inte ens att alla de här ”objekten” de leker med kommer att göra revolution, eller angripa oss utifrån, för man kan inte lösa sina problem på det sätt vi gör. Det är inte hållbart.

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds