Fundera mycket länge

Vi har det läget i väst att kvinnan är med automatik god och mannen är ond. Väst är god, öst är ond.

Om man som jag har suttit i domstol vet man att det inte är sant utan det är snarare på det viset att det är kvinnor som kan vara duktigt onda vilket män sällan är, finns undantag som psykopaterna.

Men män smäller till, och sjuka män står ofta för våldsbrotten
Kvinnor kan vara rent djävulusiska, och jag har hittat en bra film som tydligt visar hur dessa Drama Queens fungerar.

Våra lagar inom Brottsbalken är skriven av män för män, och förr i tiden fick en man sitta av straffet om hans hustru begått ett brott. Det är skälet till att kvinnor inte finns i brottsstatistiken om vi backar bandet.

Man resonerade på det viset att om hon stal t.ex. var det hans fel som inte jobbade tillräckligt så hon slapp stjäla mat till barnen t.ex.

Vill man ha ett jämställt samhälle måste man börja skriva lagar för kvinnor; skrivna av kvinnor för kvinnor. Jag vill t.ex. att den som ljuger att hon har p-piller, och som blir gravid, ska dömas för grovt bedrägeri då underhållskostnaden, för en man eller oss alla, torde ligga runt miljonen för dessa levebrödsbarn.

Vi är också i det läget att om jag ens nämner att det finns kriminella kvinnor blir jag snudd stenad… Men det finns kvinnor som t.ex. fött ett barn och som plockat underhåll av fem män; fem miljoner då… Är inte det grovt bedrägeri är jag Karl XII.

Spela filmen, och fundera länge, för i nuläget är dessa brottslingar skyddade av en hel kultur. Jag känner mig dessutom säker på att gruppen kommer att öka våldsamt på grund av faderlösheten.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds