Gästskribenter

Med anledning av min artikel ”Knark? Grattis SvD” där jag gratulerar SvD till att de publicerat att den norske massmördaren gått på steroider, skriver en av bloggens läsare:

Jag har vänner som dött i hjärntumörer och fastnat i psykoser och blivit helt veck av allt flummande
Ämnet THC bryter ner hjärncellerna till en smet av döda fettceller, och ju oftare holkarna rökts desto större risk för sociala problem eftersom det är en passiviserande drog som skänker dig ett välmående. Dom tror att dom är aktiva men få får något vettigt gjort, bara en falsk upplevelse.

Sant är också att har du rökt en längre tid så sitter THC ämnet kvar upp till 6 månader efter sista blosset, kollas vid vanligt urinprov, röker du enstaka gånger, en till två månader, går det att spåra vid blodprov flertalet år….

Så den som säger att den drogen inte är farlig bör nog läsa på lite, den drogen ska ligga på plats ett för den river med sig den yngre generationen tillsammans med sprit och amfetaminet!

Den som använder droger regelbundet skaffar sig en garanti för personlighetsförändring
Sant! Och vill någon argumentera emot, så ska jag ställa upp som ett levande bevis och ge en tillbakablick hur jag levt i 22 år, innan jag för ett år och nån månad, blivit fri från mitt drogande.

Tro mig. Jag har hatat samhället, socialförvaltningen, poliser och jag har hela tiden varit beväpnad till tänderna med just hat.

Grabben behöver vård som fungerar !

En annan läsare pekar på en annan sanning:
Killen verkar i varje fall ha knarkat world of warcraft på hög nivå. Det kan klassas som en processdrog om något!

DN kör med drogpropaganda * Psykiatrikern ”ser” tvångsmässiga drag hos massmördaren (Vilket är ett annat klassiskt drogsymtom.) * Ingen vård för massmördaren