Rånare och tjuvar med partinålar på rockslaget

”Sossarna byggde landet”. Tänk att politiker tror att de har sådan stor betydelse. Snacka om hybris. Den som studerar historien ser dock tydligt samband mellan hur mycket politiker lägger sig i och hur saker och ting blir sämre. Ju mer de höjer skatterna desto mer urholkas samhället. OBS! Samhället och staten är inte samma sak. Samhället det är vi. Staten är en våldsinstitution som konfiskerar invånarnas tillgångar med våld. Detta försöker den rättfärdiga på olika sätt. Precis som i Sovjetunionen håller alla stater sig med en gynnad klass som hjälper till att upprätthålla det hela. En klass av parasiter precis som i alla tider. Vi behöver dem inte. Hur mycket de än vill få oss att tro det.

Här är en liten sammanfattning av vad politikerna åstadkommit under det dryga kvartssekel som jag varit vuxen. En hel befolkning har arbetat i ett kvartssekel och fått minst 3/4 av sina inkomster konfiskerade.
Postens service har blivit radikalt sämre.
SJ skall vi inte tala om.
100 000 vårdplatser har försvunnit på 20 år. Nu har vi minst per 1000 inv i Europa.

Försvaret är mer eller mindre totalförstört och kan inte lösa sina uppgifter.
Polisen klarar inte av att lösa brott. Uppklarningsprocenten går sakta mot noll. Nu är den runt 4%. En av världens sämsta poliskårer.
Skolan levererar sämre och sämre resultat.
Samhällets beredskap och skydd vid kriser är i det närmaste borttaget. Inga beredskapslager finns kvar.

Snälla svensk. Jag ber dig verkligen. Tänk för guds skull efter. Politikerna tycker de är så bra på att lösa viktiga uppgifter i samhället men de har visat att de inte klarar av det trots världens största skatteuttag från löntagare och småföretagare. Mellan 75-85% av dina pengar har de konfiskerat under hot om våld när du använt dem. Vi kan inte låta dem fortsätta med det. Låt dem inte skrämma dig med den hemska marknaden för vet du vad. Det är du och jag som är marknaden. Det är samhället som utgör marknaden.

Planekonomi har i alla tider varit förödande överallt. Varför skulle Sverige vara ett undantag? Möjligen för att det är rättvist såtillvida att det blir sämre för alla. Alla ni socialdemokrater som hellre kväver hela vårt välstånd än ser någon få det bättre än någon annan. Sök terapi för att lära er hantera er avundsjuka.

Ni tar er en väldigt stor rätt när ni fördärvar vårt välstånd. Den rätten har ni inte. Ni tar den med våld. Sen om ni kallar er socialdemokrater eller moderater spelar ingen roll.

Patrick Sellman