Gigantiska invandrarproblem i London

285324_527460503941744_1307129256_nUtan att ha varit i London på ett par år är jag säker på att det är stökigt där för det går inte att träffa en engelsman som inte säger det. Nu under mina tre månader i Indien har jag fått ett slags förklaring på varför, och jag tror att den håller.

Familjebanden är enormt starka, och bara på nån vecka besökte vi min grafikers pappa och mamma säkerligen sju gånger, och dit strömmade då fastrar, den äldste, kusiner, morbröder och ofta var de mellan 13 och upp till 900 personer på själva bröllopet.

Det är party och middagar jämt, och det sociala nätverket är urstarkt och följer man reglerna, nämligen att vara med, behöver man aldrig känna sig ensam eller otrygg eller för den del svälta.

Jag vet att det är samma sak i Afrika, och de som av något skäl inte är med i gänget stängs ute. En familj väntar inte här på att nån åklagare ska ta sig an en ung kriminell pojke för det gör hela familjen, och jag menar då 300 personer. Därför har man nästan ingen kriminalitet eller sociala problem.

Idag kan man smita genom att ta ett flyg härifrån och sätta sig i Europa och där kan man leva om bäst man vill, och det vill man. 1% av dem kanske, vill det. De jag har träffat skulle aldrig ens under pistolhot flytta härifrån för då går morbror, mormor, farbror och en liten handikappad kusin under.

Vi får med stor sannolikhet upp en massa strulputtar till Europa, de spelar ut sina egna familjer mot oss, och jag tror inte vi kan få stopp på det med mindre än att vi synar noga hur man gör vid regelbrott i hemländerna.

När jag hade fosterbarn på 70-talet var jag väldigt noga med att det skulle vara så ”lika” som möjligt i det biologiska hemmet som i fosterhemmet och jag la ner timmar och åter timmar på det och fick sen en miljö där ungarna inte kunde springa mellan hemmen och spela ut än de ena mot den andra.

I början var det ofta så att föräldrar hatade mig, en spottade mig rakt i ansiktet, och det berodde givetvis på att ungarna var tvångsomhändertagna. Den mamman tog det två år att få ordning på men andra som kom efter fick av henne snabbt veta att mig skulle man samarbeta med.

Om jag inte hade haft det så lika jag bara kunde t.ex. att man inte fick mer pengar bara för att man bodde hos mig än vad man haft hos den (fattiga) mamman hade vi alla haft ett helvete, tror jag.

Fäderna i dessa länder är ansvariga för sina söner, och nu kommer de till Europa, sex är fritt, poliskåren funkar inte och inga fäder, morbröder eller storebröder finns.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds

6 kommentarer

  1. Detta är Illuminatis plan för att förstöra England och Sverige också
    Svenne kommer att vakna upp för sent !

  2. Man kan ju undra varför ingen kräver att framgångsrika länder som Japan och Sydkorea ska blanda upp sig, eller varför de ”inte insett fördelarna” med hög invandring från MENA-länderna. Det gäller också några relativt framgångsrika länder i Sydamerika.

  3. Först skapar man ett klimat och för en politik som gör så att många inte vågar/vill/kan skaffa barn vilket leder till en åldrande/minskande befolkning. Sedan importerar man folk från andra länder för att motverka den situation man själv har skapat. Samtidigt skyller man alla problem på folket.

    Ondska, ren ondska,

    /Patrik

  4. Japan vet jag har bestämt att befolkningskrisen, för många gamla och för få unga, ska lösas via robotar och inte invandring. Det finns politiska beslut på det och just nu pågår det robottävlingar högt och lågt.

Kommentarer inaktiverade.