Dödshot dygnet runt

Jag orkar inte starta bolag utomlands, sätta mig in i ett nytt lands lagstiftning, utan jag har, som så många andra, bestämt mig för att sälja mina tjänster med start i höst. I egenskap av författare till denna blogg, och under mitt år som regeringens ambassadör i kvinnligt företagande har jag haft kontakt med många som är helt och orätt sönderslagna och det är, som jag har sagt förr, som att leva under ett ständigt dödshot. När det är klart går jag i pension, och det är möjligt att jag börjar skriva böcker igen. Vi får se.

Läsaren skriver:
Skatteverket har makten att sätta valfritt bolag i konkurs när som helst. Bara att fantisera ihop en taxering ju. Det är dags att rensa upp i träsket av korrupta skattehandläggare.

Småbolag diskrimineras * Skatteverket går över lik för att beskatta

Delar av SKV:s syndaflod:
En tyst minut för Björkman som dog * Lägg korten på bordet Skatteverket * Så drabbades de av den knarkande skattehandläggaren * Skärpning Skatteverket: Ingen rättssäkerhet för småföretagare * Ta strid för rättssäkerheten (SvD) * Skatteverket hotar rättssäkerheten * Utredning av SKV:s rättsvidriga verksamhet * Myndigheter förföljer företagare * SKV förföljer invandrarföretagarna * Björkman som dog vann mot SKV efter sin död * Skatteverket ville krossa mig * Skatteverket borde be mig om ursäkt * Jonas Gardell ber om en regering som ändrar SKV:s attityder * Bankrättsföreningen om saken * Hallandsposten om saken * Vänstern inom SKV förföljer företagare * Skattmas sedan 35 år berättar hur de gör då de krossar friska bolag * Teknik-Magasinets grundare har ilsknat till * Skatteverket brister i rättssäkerhet (pdf) * En miljon jobb har lämnat landet på 20 år * Vi har snart bara enmansbolag kvar här och de lär inte anställa

Alla filmerna här