Miljardindustri lämnar Sverige

Det dåliga samarbetet mellan medicinteknikföretagen och sjukvården hindrar företagen från att växa. Arbetstillfällen försvinner utomlands och i förlängningen riskerar svensk vård att halka efter, menar forskare och branschfolk. Och ansvarig politiker instämmer. Läs mer.

Vi bör nog ta och fundera på vår djupaste barnslighet:
– Du ska inte tro att du är nå’t!

Jag ser varje dag, vecka ut och vecka in, månad ut och månad in samma sak precis överallt: proppar som sätter sig på tvären för att visa makt. Inte sällan är det fråga om myndighetspersoner. Numera säger de att de har slutat att jävlas. Jag ska tro på det den dag jag slipper se rubriker som denna: Miljardindustri lämnar Sverige.

Dessa barnsliga attityder har bidragit till att mota ut 1 miljon jobb på 20 år
Tillhör du dem? Gillar du att försena för företagare? Ju mer framgångsrikt företag desto mer jävlas du? Tappar du bort ansökningar? Ljuger? Smiter? Försenar? Hindrar? Jobbar du häcken av dig på SKV eller miljökontoret för att sänka alla företagare du bara kan komma åt?

Då får du fortsätta, men var medveten om att en, tio, hundra eller tusen personer en dag gör dig ansvarig för att vi är ett av världens fattigaste och sämsta länder att bo i.

Enligt prognosen hamnar vi år 2030 på jumboplatsen.
Se själv, och skäms.

Du är samhällsfarlig
Inom tio, femton år kommer det beteendet att kriminaliseras, och då åker du in. Det är nämligen brott du håller på med, mot precis hela det svenska folket och främst mot barn, gamla och sjuka/svaga.