Gud har startat krig

Kardinaldygderna
Omdöme – prudentia (den främsta dygden)
Rättvisa – justitia
Måttfullhet – moderantia
Styrka – fortitudo

Dygderna
Ödmjukhet – humilitas (motsats till högmod)
Generositet – liberalitas (motsats till girighet)
Kyskhet – castitas (motsats till vällust)
Medmänsklighet – humanitas (motsats till avund)
Avhållsamhet – temperantia (motsats till frosseri)
Tålamod – patientia (motsats till vrede)
Flit – industria (motsats till lättja)

Vägen till undergången är spikrak
thEn släkting som jag träffar en gång vart femte år ljög för mig i ett mejl i början av mars, och jag kom på det idag. Inget kryddande av nån story utan en grov lögn, och jag kom på den av en ”händelse”.

Han är illa ute även utan den, för han kolkar alkohol på ett ganska typiskt svensk sätt, och ögonen blir allt dödare – själlösa, och på den mycket långa listan över synder står t.ex. löftesbrott mot hans döda far.

Högmod är rätt vanligt förekommande, och han tror att han seglar över allt och alla med hjälp av American Express, för han har gott om pengar. Han är ”smart”, och släpar omkring på en sexarbetare som har skaffat sig en prenumerationskund.
– Vem är smart?

Katastrof till livsstil
Förakt för svaghet, hånfullhet, avundsjuka – och annat smått och gott – men det är ingen A-alkoholism utan han är egentligen bara en feg svensk 40-talist. Jag springer på dem jämt då jag är i Sverige, som nog har världens fegaste och sämsta karlar eller rättare sagt mannen är avskaffad. Sverige kan man nog invadera på ett dygn utan problem, och ett halvt om man väljer en måndag.

Det usla beteendet beror på att killen tror att då fadern dog behöver man inte uppfylla löften för pappan är ju död, och kan inte skälla på en eller säga nåt alls, och det medför inga som helst konsekvenser att blåsa en död far.

På den punkten har killen fel för allt ont vi gör får långtgående konsekvenser även om folk nu inte tror det. Folk får ”otur”, och drabbas av sömnproblem med mera, men sätter aldrig det i samband med hur själsligt illa de lever.

Jag såg nånstans att varannan svensk inte kan sova
Till och med en sån som Lena Mellin på Aftonbladet börjar ”se” för hon skrev häromdagen att var nittonde svensk nu lämnat landet; 450.000 personer, vilket nog är fel. Jag har fått fram 550.000. Mellin skrev något om att man kanske inte ska tro att Sverige är paradiset på jorden – utvandringen är större nu än under rekordåren i slutet av 1800-talet.

Se samband
Det gör man direkt i Indien t.ex. och även här på Norra Cypern. En politiker sa t.ex. att södra Cyperns kris – den har inte ens börjat än – är Guds ”svar” på snart 40 års subtila och rent elaka aktioner mot norra Cypern, där jag vistas. Jag tillade att det gäller väl hela väst vars ego-kultur krackelerar framför våra ögon.

red-riverSteve Judd i filmen är en inspirerande udda man som talar om att Gud startat krig.

Vi har tidigare i bloggen sett hur honung har blivit grön samt blå, floder har rödfärgats plötsligt, och de jag känner här nere känner av att det är helt nya energier. Jag upplever att skenet på kvällen är helt annorlunda numera; sen några veckor tillbaka.

secondColumn-175x99Vi hade en storm i fredags, som påminde om en svensk svår höststorm, och i media har man sagt att det har aldrig hänt förr.

Du kan se omfattningen här. (Pdf)

Rapport tiger om blå honung och röda floder, och de skulle aldrig ta upp ämnet energier.

Steve Judd försöker klura ut vilka energier det är frågan om

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds