Hade vi inte räknat ut det här?

En journalist som synade politiker har råkat i trubbel
Det är inte ”kändisarna”, inte ifrån början egentligen även om detta fenomen går hand i hand med att narcissisterna har ökat och de vill givetvis synas, som har bett om att få bli ”offentliga personer” – istället för att kommunens ordförande är det.

Det ingår i fascistbygget, och om nån då börjar syna de verkliga ”offentliga personerna” får man givetvis inte det i nuläget, och längre fram interneras samtliga som kan tänkas öppna munnen, och säga något annat än de av fasciststaten godkända åsikterna.

Just nu torde det mest politiskt korrekta man kan säga är att vi ska rösta på sossarna för att få tillbaka välfärden. En skrev på FB:

Har bestämt datum för min mammas begravning.
Får tyvärr vänta det är brist på präster.

Helt rätt; det är brist på folk som kan utföra tjänster – det är inte brist på pengar
De fördelas däremot fel eftersom man tar pengar ifrån kärnverksamheterna till byråkratin. Vi har blivit av med 100 000 vårdplatser på 25 år. Det går 35-40 chefer på ett sjukvårdsbiträde, och vad du än röstar på lär vi inte få fler präster, lantmätare, ingenjörer, och jag talade med en supervänstermänniska häromdagen som sa att Palme var en katastrof som utbildningsminister därför att det var då skolan slaktades.

Jag skriver under på det, för det är huvudproblemet, och du kan hosta fram en miljard. FB-kompisen lär få vänta med mammas begravning i alla fall därför att det är brist på präster, och ingenjörer, trafiklärare, bussförare, lärare, sjuksköterskor, läkare, o.s.v.

96895-parasiter_jo_jk_justitieombud_justitiekansler_tjuvarNär folk börjar protestera byggs fascismen
Fascismen funkar så; du skjuts om du inte går med, och sen skjuts du för att du gick med, och staten söker via fascismen bibehålla kontrollen; Allt innanför staten, ingenting utanför staten, ingenting emot staten”, och det där funkar i några år eller decennier, men det slutar alltid med revolution, och ledarna hängs i gatlyktorna, därför att folket är plundrat, hungrigt samt argt därför att förr eller senare vet alla att de har manipulerats, och lurats.

Vi är nu 16% av pursvenskarna som har lämnat landet

En och annan präst är säkert med i det gänget men givetvis ger det avtryck om en halv miljon människor flyttar på sig. Denna enormt stora grupp talar man aldrig om. Jag har testat och frågat svenskar om de känner till att vi är ett utvandrarland, och jag möts av förvåning. Vi är ett invandrarland, säger de.

Nån hade hört att unga drar till Norge. Många är bara i startgroparna, och bara jag känner en tandläkare, en psykiatriker och en helt bunt företagare som vill lämna, och alla anger stressen och att ”det går inte att jobba längre för byråkratin hindrar mig. Jag kan inte göra ett bra jobb längre”.

Tidningen Norra Skånes reporter Berit Önell som skrivit flera granskande reportage om Hässleholms politiker har mordhotats. Mitt i natten kom ett SMS där det stod att hela hennes familj skulle mördas ”om hon inte slutar gnälla”.

– Det är någon som tycker jag ska vara tyst och inte protestera, säger hon.

Berit Önell har arbetat på Norra Skåne i 27 år och skrivit mycket om sociala frågor. Under senare år har hon också i flera reportage granskat Hässleholms politiker.

– Jag har varit jobbig för dem, tagit upp saker som de kanske inte vill belysa just då, konstaterar hon.

Att politikerna blev irriterade kom inte som en överraskning, däremot hade hon räknat med att tidningsledningen skulle stå bakom henne. Så blev det inte. Läs mer, och notera att nån kompis till den drabbade har kunnat skriva om detta – än så länge – går inte sen, och de av staten redan kontrollerade författarna lär inte öppna näbben eftersom kulturen förstatligades på 70-talet, och vi har uppenbarligen inga som är fria.

fascismFascistbygget är komplext, och jag testade på en normalsvensk häromdagen, och jag sa; ”Sverige är ett fascistiskt land.” och vederbörande uppfattar nog mig mer som galen än att påståendet skulle ha någon relevans, och jag gick vidare genom att säga att ”Sverige är i nuläget en demokratur”, och det är det absolut mest intressanta med fascistbygget att folket ser aldrig då den kommer, gillar när den kommer, och söker sen backa bandet då folket har ångrat sig, och då går det inte för musfällan har redan slagit igen.

Samma sak skedde i Tyskland givetvis, och de som såg igenom tidigt blev idiotförklarade, och de brydde sig lika lite som jag gör, och flertalet av dem drog sen i tid till USA även om många intellektuella var först in i gaskamrarna.

I allmänhet behöver inte staten det, inte om man har byggt ordentligt, därför att förakt mot konst och intellektuella byggs upp innan.

Man byter bara ut den smarte Tage Danielsson mot en alkad och påtänd Plura, så var det klart. Han har numera i uppdrag att få oss att åka till Sicilien, och där supa ihjäl oss fort, för att minska köttberget och pensionsutbetalningarna.

Demokratur betecknar ett samhälle som till ytan är, det vill säga nominellt, en demokrati, men som i praktiken saknar en reell och vidare omfattande yttrandefrihet, som saknar en möjlighet för dissiderande politiska grupper att föra sin talan på lika villkor, som saknar ett fullt ut rättssäkert rättsväsende (där lagar och regler tillämpas och appliceras olika beroende på vilket politiskt läger eller annat godtyckligt kollektiv man tillhör), där man riskerar att bli av med sitt jobb för sina åsikters skull, där man som dissiderande grupp riskerar att bli utsatt för politiskt våld av politiska motståndare (och där staten ser mellan fingrarna med detta). Ytterligare ett kännetecken för en demokratur är när lagarna som finns inte efterlevs (av staten själv). Läs mer
Skriv ut schemat, och följ utvecklingen själv:

 

Cause_Effect_Fascism

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds