Historien går igen?

blueshift.nu har hittat en video nedan som vill beskriva att Ukraina är upptakten till ww3
Jag delar inte den bilden därför att jag sätter mordet på Libyens ledare som startdatum, och skälet till att vi är helt hjälplösa såg jag på Långbro Värdshus häromdagen; det var lönehelg, och de jag såg där – som vi avlönar för att sköta landet – har bara ett intresse; kröka. Då försvinner all form av andlighet, och de mister den känslighet som krävs för att kunna orientera sig i en osäker värld.

CL60L.jpgFilmens budskap  går hand i hand med en norskas profetia från 1968 – och det läskiga med den människan är att precis allt som ho tog upp 1968 har inträffat, punkt för punkt, fram till nu då vi inväntar att få se om även förutsägelsen om ww3 stämmer. Men bäst överblick får man om man läser boken ”Den blodiga jorden” och att många anser att ett ww3 är ett ”måste” vet vi via Einsteins uttalande t.ex.

Jag sprang på norskans profetia för bara något år sedan, och hade i vart fall klart för mig att den olycka hon talar om är Fukushima, och hon talar också om en liten konflikt – som blir en stor – vilket mycket väl kan vara Ukraina.

Inte blir man gladare då man tar sig in i vad kristna anser, som lutar sig mot bibeltexter,  som talar om den tid vi lever i nu. De anser i huvudsak att ingen kan stoppa ww3 för att det är ett slags Noaks ark på gång; ett slags snabbevolution och att de jag såg på Långbro aldrig kommer fatta i tid – vilket i så fall är meningen.

Men det mest intressanta är att om alla dessa människor som uttalat sig har ”rätt” betyder det att nära nog ingenting vi gör är självvalt, och den alcoholicjag har hittat som spränger tanke-boxen mest av alla är författaren Dolores Cannon – film 2 – hon har inga som helst gränser, och jag kan ibland – men bara ibland – se logiken i vad hon säger.

En som – liksom Långbrofolket valt yta, spriten, dekadensen, människohandeln, festen, knarket och partyt som livsstil – sa att det vore svårt att flytta och det skulle Långbrofolket heller aldrig göra – och det är meningen.

De sitter nu i sina 3-4-milleslådor i Fruängen, med finkrog i parken, och det är deras ”lycka” och materialismen kommer hålla dem fångna där medan jag t.ex. bygger verksamheter, än så länge bara som konsult, i Indien och delvis på norra Cypern vilket står för att jag är öppen för att just flytta på mig – vilket är meningen.

Jag är så förankrad i mig själv att det är oväsentligt för mig vad jag har runt mig i form av materia men det är viktigt för mig att ha kärleksfulla människor, och inte dygnet-runt-krökande 35-65-åringar  i min närhet. Jag som är född i Stockholm kan dessutom bli lätt irriterad på dem för att de tror att de är stockholmare – är de i allmänhet inte alls.

För en sak är säker; där eliten bor nu runt om i huvudstaden är det som att bo i en spritfest, och vi ska inte påräkna att de kan läsa av verkligheten för det kan de inte; hjärnorna är för marinerade. Jag talade igår med en svenska, som är på väg ner till Asien, som partajade på samma sätt för cirka tio år sedan, och en läkare hade kommit i hennes väg, och denne sa att hon måste ta tre vita månader, och utlovade att hon skulle få tillbaka sin andlighet om hon genomförde det. Konstigt nog – eftersom hon är svenska – gjorde hon det, fann den, och har aldrig släppt den.

Det är nog rätt många
Jag känner mängder med folk som är på väg ut ifrån väst. De är bara på olika stadier, nån har nyss bestämt sig, en annan har redan köpt hus, en tredje letar jobb, en fjärde funderar på nya tjänster som kan säljas där, en femte har testat en vinter i Indien, en sjätte har just skrivit kontrakt på ett hus i Asien.

Ponera att det smäller, som många tror, vad händer då?
indexEn del tror att det ska smälla ganska snart via Ukrainakonflikten, och jag tror mer på 2017 för jag vill ha en hyperinflation först, eftersom jag nu anser att historien upprepar sig alltid, och ska den göra det ska vi först ha en börskrasch med åtföljande hyperinflation. Arbetstagare ska ha lön två gånger om dagen för att priserna dubbleras på ett par timmar. Pengar ska bli så värdelösa att man kan elda med dem. Förra gången var det en som sålde sin fabrik för x antal miljoner tyska mark, och fem veckor senare kostade ett par skor samma summa. Det är hyperinflation det! Det är så väst planerar att betala sina skulder.

Jag kan se vad Dolores ser, så långt att folk i 3:e och 4-5:e dimensionen kommer att separeras – eller har redan gjort det – för när jag hittat det jag letar efter i Indien kommer jag att etablera mig mer och mer där, medan Långbrofolket bara öppnar en ny flaska på samma finkrog, och när det smäller lär de få en total chock medan jag är mycket väl förberedd sedan 2009 och tusen mil ifrån krigsskådeplatsen; Europa, igen. Dagens unga tror att krig är ett datspel – jag vet att det är det inte. Västs folk tror att de ska vinna – jag vet att det blir bara en grusgrop kvar av väst. Folks världsbild i väst är helt präglad av falsk propaganda.

Historien upprepar sig i så fall igen – som vanligt
Det var hundratusentals som drog iväg, främst till USA innan det smällde 1939, och de hann ut i tid, och kvar blev bland annat de 55-60 miljoner som dog i kriget, och det upprepar sig garanterat nu att folk säljer allt, packar och lämnar och jag stöter på dem ibland utomlands. Sist jag hade ett långt samtal om det här med någon var med en fransyska i Indien. Hon sa det rent ut; att hon var på flykt ifrån det dekadenta och galna väst som hon inte ämnar offra sitt liv för.

Tiden är den bästa domaren men alla bör plugga, tänka och fundera, och som jag ser det har vi ett par år till på oss att göra det.