Hjärntvätten är omfattande

Hej Lena!
Det du har skrivit om att väst krigar för att driva unga människor upp till Europa och främst Sverige började jag misstänka redan för flera år sedan. Jag påtalade detta för några jag känner, de blev helt chockade av mitt uttalande, framförallt min egen bror, jag fick närapå en utskällning och fick veta att jag inget fattade, de ”visste” att vi ”hjälper” dem till frihet och demokrati därför att det vill alla ha i tredje världen, alla vill leva som vi menade de, herregud tänkte jag då.

Svar: Den hjärntvätten har pågått mycket länge, sen andra världskriget minst, att vi är de goda men det är nog tyvärr tvärtom att vi är de onda, och att du blir utskälld snudd är givet. Man straffar folk i en fasciststat om de inte har ”rätt åsikt”, och i början är det folket som gör det.

De anger grannar och har sig, och nu har vi extra många drog-alk-människor som kan tuta HA RÄTT- symtomet hela dagarna, och vill man införa en totalitär stat snabbt ska man se till att ha många aktiva alk.

Precis alla som kör med passiv aggressivitet går mot strålande tider.

Här har vi en som talar öppet om vårt demografiska verkligt stora och gigantiska problem som man nu söker lösa via krigsbyten – unga människor som ska hit och göra barn; statsanställda hemmafruar vars barn sen ska fostras av dagis och skolan.

 

PE1009s077

 

 

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds