Höstens val, vad ska man välja?

Socialdemokraterna och moderaterna har exakt samma valbudskap, och metoden känns ungefär som den en bedragare kör med för att ta reda på hur vaken man är.

Vi går nu till val, och mona_0det spelar ingen roll om du väljer s eller m, för valet handlar inte om sakfrågor och ideologier, utan om att befästa att vi har en demokrati.
 – Se, de får ju välja!!!

Valen i Europa är en manipulation, och folket i Italien t.ex. valde sina representanter som avsattes av EU, och irländarna sa blankt nej till Lissabonfördraget, som man tvingade på dem. EU styrs av 2000-2500 eurokrater som inte är folkvalda alls utan de är tjänstemän med fantasilöner, och än så länge ska vi tydligen ha ”politiska val” så att alla får känna att vi bor i en demokrati.

Röda laget slänger in en populär tjej, och hennes jobb är att åka runt nu, le fascismoch vara helylle och glad, och få folk att rösta för hela spektaklet bygger på att vi röstar, och det spelar ingen roll om man röstar m eller s – det är samma sak – bara man röstar! Margot kommer inte ens säga att folk ska rösta på socialdemokraterna utan hon kommer att meddela att det är väldigt, väldigt viktigt att du röstar! (Fler och fler gör inte det.)

Hon får bra betalt medan hon lurar sitt folk, ännu bättre betalt sen som minister och i lönepaketet tycks det ingå att man slipper åtal om man själv eller nån i familjen begår brott. Jag har tidigare grävt upp vad Margot sysslar med, och hon gör så lite som möjligt, och man påstod att hon fått en FN-tjänst vilket var lögn. Svenska staten sände henne till New York, och betalade hennes rundliga lön, och där gjorde hon som vanligt ingenting mer än log, lekte helhylle och var trevlig.
– Man kan inte manipulera folk om man är otrevlig, som en kriminell sa mig en gång.

Första gången Margot torskade på fusk och eko-brott var i SSU
10553472_579677958809534_537201046010829203_nRöda laget kommer att vinna valet i höst, och lite senare får hela deras valmanskår en chock därför att de tror att de ska få en ”röd politik” och det är som då moderaterna vann och alla företagare var glada för de trodde att de skulle få en ”blå politik” och att det skulle bli lättare att driva bolag t.ex. och Reinfeldt svarade med att höja löneskatterna för de minsta med nära 5% – han slog ut hundratals små firmor – och sen kallade han näringslivet för ett särintresse. Blåa lagets folk var chockade i åratal och en del har inte hämtat sig än.

 Vad skulle jag själv rösta på?
Eftersom sd är kidnappat går de bort, och så kan jag ta resten av valsedlarna, blanda dem, blunda, dra en och lägga den i valurnan, och därmed hjälpa den politiska och mediala eliten att fortsätta sitt bedrägeri.

Författaren Griffin förklarar det här mycket tydligt i filmen nedan, att det inte finns något vänster och höger längre, och han är en av otaliga författare i USA som står på folkets sida.

Som du ser i fascistschemat längst ner finns det inga politiska partier alls i verkligheten när man bygger en fasciststat. Det finns bara det vi har; djupt oärliga och giriga människor som är en blandning av en politisk och medial adel, och de kommer härja fram till revolutionen, då folket hänger dem i gatlyktorna.

Det är bara en fråga om tid, och först ut blir nog spanjorerna – när de fått nog.

Se till att det inte finns anledning att hänga dig.

Skriv ut schemat, och följ utvecklingen:

Cause_Effect_Fascism

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds