Hur långt har vi kommit, nu?

image

Det var en politisk jordbävning tydligenimages men det visste vi att den skulle komma, och det är det riktigt fascinerande med fascistbygget att det har ett enormt starkt folklig stöd, i början. Mängder med folk är glada idag, och känner att de har ”vunnit”, men de har inte en susning om att detta planlades redan på 50-talet, och sen dess har vi haft en megashow som kulminerar nu snart.

Spanien är först ut nu att kriminalisera all form av kritik mot staten och statstjänstemän, och på södra Cypern har man rånat folk bokstavligt, och hos oss avlivar man bönderna och mjölkproduktionen samt testar avlyssning av telefoner, mejl, sms-och internettrafik, och så har vi fått lära oss att en rysk idrottsledare har mordhotat en svensk – fast det var tvärtom i verkligheten.

Folk tror att de har röstat
Det är 2-3000 eurokrater som driver EU, och de är inte folkvalda, och till sin hjälp har de spån som Margot, Marit med flera – våra kära kasperdockor och mot sig har de en vinberusad kulturelit som planterades in med start 1976.  Och folk frågar varför jag vill skaffa mig en skrubb i Indien?

Skriv ut schemat, och följ utvecklingen, för nu kommer det att gå fort, och schemat stämmer alltid, och jag börjar tro på att europén är dummare än alla andra för skälet till att det finns ett schema beror på att vi har sett det förr!  Åldersföraktet, historielösheten och packade /aningslösa inplanterade kulturarbetare är skälet till att det inte är allmänt känt – alla tre tillstånden hänger ihop; de hyllar ungdom, tycker att kunskap är skit och många är drogade, och ingen lär kunna stoppa det hela för det pågår ett slags Noaks ark.

Många får problem sen när regimen faller; det fick Zara Leander. ”I Sverige blev hon utfryst och dåvarande Radiotjänst vägrade att spela hennes musik. Men av dokumenten i säpoakten framgår att anklagelserna mot Zarah Leander var lögn och att hon utsattes för en hänsynslös historieförfalskning. Två polisutredningar, som förblivit hemliga fram tills nu, friar henne från alla misstankar. Hon var vare sig nazist eller spion” (Bosse Schöns bok om Zarah Leander)

Regimer faller nämligen alltid, det är bara en fråga om tid, och nu gäller det att överleva den här och det gör man bäst genom att flytta på sig för problemet med fascistregimer är att du skjuts om du inte går med och efteråt skjuts du för att du gick med.

Cause_Effect_Fascism

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds