Hycklarnas land

Därför vill fransmännen fortsätta aga sina barn

Utrikes I 22 europeiska länder är det inte förbjudet att aga barn. Storbritannien, Belgien och Frankrike är de starkaste motståndarna, rapporterar Sveriges Radio.
– Jag ger ibland mina barn en smäll för att påminna dem om min auktoritet, och för att visa att om man går för långt så bränner man sig, säger fransmannen Julien Sanson.
Enligt en opinionsundersökning vill 80 procent av fransmännen fortfarande ha möjlighet att aga sina barn i uppfostringssyfte.
Källa

Oavsett vem jag än frågar i Sverige anser ”alla” att barnaga är hemskt
Vad man däremot inte vet är att barnmisshandeln har ökat lavinartat sen vi fick barnagalagen, och att den lagen inte är förknippad med någon som helst straffsats.

Förr hade vi den situationen att föräldrar markerade en gräns, och nu har vi den situationen att de inte får det, och slutligen exploderar de och slår halvt ihjäl ungarna. Man glömmer också bort medias misshandel av barn, som jag skulle vilja se rättsligt prövat, såsom ”klimathotet” som vi vet att unga haft som skäl för att ta livet av sig. TV-bolag som super ner unga för att de ska knulla bättre live i TV, o.s.v.

Tidigare artiklar om barnmisshandel

Det är inte ”barnaga” som anmälningarna ökar runt utan misshandel.

misshandel480

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds