I godhetens namn

FN präglas av inkompetens och korruption
FN är den internationella rättens främsta källa. Det är som att över hälften av ledamöterna i Sveriges riksdag skulle vara nominerade av landets Hells Angelsklubbar. Det skriver idag Fredrik Segerfeldt och uppmanar Sverige att göra upp med FN-vurmeriet. Läs mer

Mellan varven har media skrivit om pengar som försvinner, inte går att spåra, och frågar jag svenskar tror förmodligen nio av tio att FN är en god organisation, och det är i vanlig ordning tvärtom.

Ansvariga för världens alla fattiga var kriminell redan i skolan, och stal klasskassan, och du vet inte vem det är, bilder finns knappt och de är gissningsvis ett par tusen människor som styr väst, och den lydige presidenten Obama skrev nyligen på 220 miljoner dollar till nya vapen till Israel, och utan att fråga alla hemlösa ifrån medelklassen först.

Green Book TEIEliten, och dess dresserade jyckar, dillar i alla som orkar höra på att det är ett val mellan vänster och höger, eller du ska akta dig för sd eller så ska du rösta på sd, och vi ska tro att vi via fria val, valsedlar, och en opinion kan styra våra samhällen hit och dit. Nys.

Det finns ingen medborgare i väst som har några som helst fria val eller ens val men väl spel för gallerierna. Det är många år sen Gathaffi skrev i sin ”Green book” att det är väst som är en diktatur.

Jag märker att Putin har läst boken
Grona boken (pdf)  borde även du läsa, den jag lagt upp är en svensk översättning, därför att den styr en hel del av östledarnas tänkande just nu, och som vi alla vet har Putin rustat, för att försvara sig, och den största faran just nu för dig och mig är att han mördas eller sätts ur spel.

Valsnacket är för att du inte ska bli upprörd
De tjatar om detta val, för att du inte ska förstå att de gör som min förläggare gjorde 1986-1987, då han kastade ut alla arbetarförfattarna ifrån Rabén&Sjögren, och bland annat jag reagerade, och han sa:
– Jag skiter i vad författare tycker, jag köper de jag vill ha.

Sen dess har litteraturen och kulturen i Sverige varit enormt inriktad på alk-droger, och det är för att du ska bli likadan för drogade människor lurar man garanterat väldigt lätt, de blir likgiltiga och självcentrerade och det är en bra valboskap det.

Man har också mycket medvetet tagit bort all glädje, och förbjudit alla spontana uttryck, för att skapa en bra grogrund för att låta missbruket växa. Till och med mina viskvällar på Söder slaktades, och bristen på levande kultur känner jag av eftersom vi har den på norra Cypern men ni har ingen. Hela Sverige är idag kommersielliserat och du kan till och med köpa en fru / man även om köparna gör vad de kan för att dölja sin människohandeln.

Ska man ha kontroll över nån ska man ha dem fulla, så är det bara
Det är betydligt svårare att lura nyktra människor än konstant toxikerade, och de är kända för att vara enkla att manipulera, trots att de ofta manipulerar själva. Det är därför de slår ihjäl varandra ibland, och den fullaste blir mördad och den som var lite mindre full blir mördaren, och som sen sitter och gråter framför en i rätten, och som inte minns någonting alls.

Eller som en bloggstammis påpekade; man ska ha befolkningen fast i en känsla av skuld
Det är väl därför de tjatar även om alla svältande barn i Afrika, och som inte alls svälter för att det saknas mat utan för att FN och Afrika är korrumperat, och FN är kanske den mest korrumperade organisation vi har. I godhetens namn, och inte sällan med kvinnor som PR-maskiner, och jag gör eventuellt mest nytta genom att lära ut drogkunskaper men också hur t.ex. bedragarna fungerar – det är ju i princip samma folk ofta.

Folk tror två saker fel om mig
1.) Att jag är emot EU av politiska skäl. Fel, jag är emot av historiska, människan har aldrig skapat stora organisationer som folket mått bra av, aldrig hänt, de bryter samman inifrån på grund av korruption.

2.) Att jag är mot alk-droger av några moraliska skäl. Jag är mot av maktskäl. Frihetsskäl.

Här har vi nu en nykter författare som reder ut FN:

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds