Imorgon är det årets mäktigaste dag

image– om man får tro David.

Jag ska träffa Sultanens folk, och blir väl borta hela dagen eller för gott… Jag kanske fastnar där hos dem?

Det skulle inte förvåna mig eftersom jag är ända in i själen dödstrött på västfolk.

En djupt medberoende kvinna på SKV agerade ut 2009, körde en ripp-off, en alkad tandläkare gjorde ett hål mellan mun- och bihålan 2010 och sprängde den, två alkade kirurger opererade åt helvete två gånger, en skitpackad karl på F-kassan slängde ut mig ur systemet, och tvingade mig att tala i telefonen med nyopererad käke, och ligaledaren lär vara plufsigt söndersupen, och ser ut som fan själv, och han sökte utnyttja mig…

Jag har rätt att vara trött på drogat västfolk, på samma sätt som hela Asien är det, som har det ännu värre med bomber i huvudet avlossade av det kärlekslösa harm-hat-hämnd-drogfolket.

Nu har det varit tyst idag på ”norrmannen” och ”advokaten” och de har möjligen tröttnat på att köra sin crazymaking som i botten handlar om att man betraktar andra människor som råttor man kan leka med vilket syns tydligt på bilden till vänster. Jag misstänker att det är ligaledaren som leker men det kan vara vilken kokanist från Skåne som helst. Deras mål är att offret ska gå in i psykos.

Fegt pack
Fyra ”män” ifrån väst leke10480620_721691027888724_1073760593575691150_nr med en östkvinna på bilden, och inte helt otroligt mördar de henne också – liv har för dessa människor inget som helst värde – om de inte kan ha nytta av folk som är förbrukningsvaror.

Man tar sig för pannan, och det är ingen slump att Sultanen dök upp i mitt liv då stollarna sökte bussa regeringen i Cypern på mig, och ”svaret” lät inte vänta på sig.

Han sa en bra sak till mig, Sultanen, då vi pratade en timme ungefär; ”De tror att de ska vinna för de har alla vapen och alla pengar men de räknar inte med den stora planen.”

En rokad av samtliga attityder, och ett rejält andligt uppvaknande är vad som krävs i väst men jag skulle inte bli det minsta förvånad om jag vänder väst och allt där ryggen som i morgon t.ex.