Intervju med en nationalist

Jag har fikat med en nationalist som är så nationalistisk att människan inte ens får vara med i sverigedemokraterna, partitillhörigheten numera är Svenskarnas parti, och som vi alla vet får de knappt existera. Jag är van vid dem eftersom befolkningen på norra Cypern är nationalister, liksom indier och de flesta folk jorden runt, och jag ogillar tanken ens att jag skulle bestämma vad andra ska känna och tycka. Jag har nog med att söka reda ut vad jag själv känner och tycker.

Vi talade i två timmar ungefär, och personen jag talade med bär på en smärta, som jag delar på många sätt, t.ex. förlusten av jourhavande läkare som kom hem när man var sjuk, det man fortfarande kan få på norra Cypern. Vi talade om att man bara ringde Hemtjänst så kom det hem barnskötare om ens barn var sjuka och vi konstaterade att det försvann runt 1981-1983 nånstans.

Om jag har tolkat denna nationalsocialist, som i media kallas för ”nazist”, rätt är det saknaden av det homogena samhället som är störst, och det innebär att den här typen av människor trivs på t.ex. norra Cypern som är ett mycket tydligt nationalistiskt samhälle. Min värd har t.ex. sagt att om alla lägenheter i huset hyrs ut till bara svenskar får vi en svensk flagga på taket. Det är inte konstigt där men det är det nog här.

Vi talade också om den teori som existerar som går ut på att zionister vill styra hela världen, och jag är tacksam om mina läsare inte blandar ihop zionister med judar.
images
Jag drar nu en länk som leder till mängder med filmer där judar protesterar mot dessa zionister, och jag lägger en som film 2. Film 1 innehåller en intervju med en av dem; Barbara Lerner Spectre som talar om mycket tydligt vad planen går ut på, och vi får fundera på om hon har rätt eller fel. Det hon säger, bland annat, är att Europa går under om de inte får transformera Europa. Det har hon faktamässigt rätt i eftersom vi har fött för få unga sedan 30-talet men det är också en konsekvens av feminismen som många anser är ”planterad” av just zionister.

Ordet ”nationalsocialister” blandas ihop med Hitler – vars facit vi har – och personen jag intervjuade idag anser att om han hade vunnit kriget hade vi svenskar inte utrotats via barnvagnar d.v.s. andra folkslag föder så många barn att vi inom nån generation blir en minoritet i vårt eget land. Lyssnar man på Barbara Lerner Spectre är det nog det hon är ute efter för att ”rädda Europa” undan en kommande demografisk katastrof – får många gamla, för få unga.

Jag har ett hyfsat hum nu om hur en svensk nationalist tänker, och för mig är det ointressant om de har RÄTT eller FEL för det är bara tiden som kan utvisa det men jag värjer mig emot det som sker i svensk press nämligen att den här typen av människor inte skulle få yttra sig. Det är fel, och läskigt i mina ögon att media t.ex. ens vill det.

Om det som Barbara Lerner Spectre pratar om i film 1 verkligen händer ska det ske öppet
A06321Då ska man ha den diskussionen att vi står inför en demografisk katastrof som man söker lösa genom att kriga så folk måste fly upp till Europa, och inte hålla på och tvinga folk hit och dit eller mobba de som protesterar.

Reinfeldt betraktas som en folkförrädare
En replik som fastnat i mig är: ”Nu kanske han får ett toppjobb som tack för hjälpen att han har förstört hela Sverige.”

Vi kom givetvis in på ämnet rasism, och den jag intervjuade sa att det tillmälet hade ingen riktat mot denna person vilket kanske är lite märkligt men jag fick en förklaring:

”Ingen har kallat mig för rasist och det är jag inte heller för jag har inget emot afrikaner bara de bor i Afrika, i Sverige ska det främst bo svenskar.”

Svenskar är fega och tiger
tiger-220x170
När mitt intervjuobjekt får ur sig sina icke politiskt korrekta uppfattningar tiger folk, och säger inget. Det förvånar inte mig eftersom det kanske är vårt största problem att vi fortfarande är statare i brukssamhället som tiger och knyter näven i fickan? Om Barbara Lerner Spectre verkligen har den plan i huvudet hon talar öppet om, tiger vi, och om mitt intervjuobjekt får ur sig något alla studsar inför – tiger vi också.

Låt dem gå under
Vi hade ett ganska långt samtal om att det kanske är lika bra att alla fega, politiskt korrekta svenskar ”byts ut” och försvinner eller att vi som av olika skäl knäckts av systemet lämnar, och mitt intervjuobjekt sa att ibland är det känslan och i nästa sekund finns stridsvilja.

Efter vårt samtal kom jag att fundera på det rykte jag hört flera gånger på norra Cypern, och som går ut på att EU och FN håller på och babblar en massa om att ena Cypern, vilket aldrig lär gå för turk- och grekcyprioter har varit osams i 10 000 år, och att man nu har löst det ifrån Turkiets sida genom att man köper upp allt på södra sidan; bolag, hotell, krogar – allt. Den planen påstås vara klar inom fem år.

Möjligen är en globalisering av precis hela klotet lösningen? Även om jag personligen tror mer på indigobarnen som påstås ha 160-170 i IQ och som är födda fredliga.

Men vägra prata med den och den och vägra lyssna på den och den är värdelöst
Dessutom hade vi väldigt trevligt där vi satt på fiket på Fjällgatan bland alla turistande kineser och japaner. Mitt intervjuobjekt är en stor beundrare av japaner eftersom de byggde upp sitt land snabbt efter tsunamin.

Jag upplevde inte heller personen som nån ”rasist” utan mycket mer en människa som vill att vi ska vara rädda om vår nationella identitet – därför sätts denna artikel i kategorin ”identitet”.