Intressant

Vi ska straxt lämna ämnet för gott, men:

Jag kollade igenom alla filmer som dessa två gentlemän har gjort, och de nämner att de har en hemsida som ska vara en skola, och den sidan ligger i vart fall nu. Jag ska kolla igen om nån vecka men de kan mycket väl ha lagt ner, det finns ingen egentlig bot som jag känner till, och i förra veckan mejlade jag en psykolog, som utlovar bot för 1500:- i timmen, och han var tillmötesgående ända tills han förstod att jag forskar som skribent, och det material han hade lagt ut på nätet var enbart dynga.

Grabbarna i filmen uppfattar jag som kunniga, och mannen till vänster säger att problemet är större än vad folk förstår och jag kan ta ett radikalt exempel; alla jag har träffat nu när jag var i Sverige uppger att de förstår inte hur statsministern ens kan säga att ryssarna inte förmår angripa Sverige. Folk har undrat om han skojade? Är han felciterad? Ungefär hälften kände till att höga militärer gick ut direkt och sa att han har fBRUNO REINFELDT 2el, det är nys, Gotland tar man på två timmar.

Vi vet att han kallat näringslivet för särintresse, och även försvaret har kallats för ett särintresse. Folk har börjat uppfatta statsministern som underlig, och det jag ser är ett pärlband symtom; allt eller inget (inget försvar, inget näringsliv), han sticker så snart det är något, och han känner fel.

Killen är snorsjuk, med andra ord, och det ”ser” inte folk för de börjar tala om ideologier om alliansen har rätt eller fel eller om röda laget har det men byter vi partibok blir det ändå ingen skillnad om vi har en ledare som är djupt insjuknad, och om jag har rätt betyder det att vi har en ledare som kommer undan med allt därför att allmänheten är oinformerad om det vi har ”pratat” om idag.

reinfeldt-dimmaEtt ytterligare problem är att rikspolitiken drar till sig den typen av folk för de gillar att synas, och de vill ha MAKT ÖVER andra, inte MAKT för att göra gott, de vill ha MAKT ÖVER folk, och den gången han skrev att svenskarna är mentalt handikappade talade han om sig själv för som jag läser av kisen är han ett mycket svårt alk-barn i botten, medberoende till varje skurk i landet, plus aktiv själv – nu eller inom kort.

Det enda som skiljer mig ifrån allmänheten i denna fråga är kunskaper, och bloggen har ett tjugotal AA-medlemmar som läsare så ni får väl säga till om jag har fel.

Men har jag rätt har vi en ledare som ALLTID känner fel men som söker dölja det, och mellan varven hoppar det ut sånna grodor att folk studsar.
– Ryssland saknar förmåga…. näringslivet är ett särintresse… försvaret är ett särintresse… och har vi en väldig otur får han jobbet som EU:s ledare – God natt, Europa.