Intressant tanke

Om vi nu går till Bibelns texter, de flesta kristna i världen anser att det vi ser nu är förutsägelserna i Daniels bok t.ex. och för att göra en väldigt lång historia kort kan man säga att vi står inför ett ww3, och en massa sjukdomar, katastrofer och ingen kan stoppa det hela för det är meningen.

Ett slags ny Noaks Ark är på gång, och de som begår dödssynder ska ryka, och bra människor har inte så mycket att frukta, och jag tänker då främst på unga människor eftersom vi äldre ska göra sorti inom 20-30 år.

why-obama-won_t-admit-fukushima-radiation-is-poisoning-americanse280a6connecting-the-dotsDå kan man tänka sig tanken att de som ska ryka heller aldrig nås av informationen att Tokyo t.ex, inte är världens smartaste resmål eller om man väljer det blottar man sin egen dumhet och brist på kunskaper?

De åker till Japan, och får stryk, träffar bedragare de aldrig avslöjar, och får stryk, och så där håller det på tills de gör en rokad eller dör, och får göra om alltihop i nästa liv, och nästa och nästa tills de ger sig; de är inte Gud fader själv och ska uppföra sig vattenkammat, och ärligt.

Eftersom västmedia tiger om Fukushimaproblemen kan man då tänka sig tanken att de nio av tio som är ett pack i väst inte ska veta – övriga får veta, och åker inte till Japan i nuläget.

 

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds