U-daterad; Jag blir upprörd

Jag har just läst om skådespelerskan Kim Anderzon som tagit sig till Tyskland för att bland annat få aprikoskärnor.

Anderzon säger, om hon är rätt citerad vilket man sällan blir:
På Arcadia har hon även fått fullt anpassad mat. Socker och kolhydrater var helt förbjudet.

– Jag frågade läkaren i Sverige om kosten och han sa att jag kunde äta precis vad jag ville. Men nu visar forskning att tumörer gillar socker och kolhydrater.

Tidigare har Kim Anderzon genomgått 27 strålbehandlingar och sju cellgiftsbehandlingar. De bidrog till att hon gick ner 15 kilo, men hade inget positivt resultat på tumören.

– Jag är glad att min kropp lever efter det. Det vill jag inte vara med om mer. Cellgifterna förgiftar mig.
Läs mer

De tar livet av folk
Jag själv utsattes för två operationer med metoder resten av världen slutade med på 60-talet. Jag blev mycket riktigt trippelvårdskadad. Jag fick rådet då jag var totalt sönderstressad att gå ut och gå med stavar – det är det sista man ska göra i den situationen, och det vet resten av världen.

Vad beror det på att Sverige är så omodernt?
– Det går inte, det har vi aldrig gjort förut!
– Vi är världsledande så vi har inget nytt att lära!

Nu dör mycket unga människor i händerna på dessa stenåldersmänniskor som finns där uppe. Så är det, jag MÅSTE klippa av Sverige. Jag får göra det under morgondagen, gråta en skvätt, jag är trots allt född i dårhuset, men djupt tacksam för att jag har rest stora delar av mitt liv. Jag var fem år då vi var i San Remo i Italien så länge att jag talade en massa italienska…

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds