Jag ser dig nog!

Den för mord misstänkte killen som åtalats trots att en kropp saknas (!) är släppt
vilket just fick mig att inte emigrera väldigt fort till Norge. Läs mer

Men jag vaknar på nätterna helt svettig av mardrömmar…
Helt absurt att ens åtala någon för mord om det inte finns en kropp. Det är som en deckare utan lik… Frisläppandet ifrån häktet tyder på att mannen inte kommer att dömas för det kroppslösa mordet.

Tidigare publicerat:
Nu har åklagaren, som ska hålla truten före rättegång, släppt nyheten att den misstänkte mördaren har fått ett vykort med en text som går ut på att han ska gömma kroppen ordentligt! Brevbäraren reagerade… Vi antecknar nu att man ska skicka vykort och hälla ut blod i en säng.
Läs mer

Tidigare publicerat:
Bilden föreställer en ”nyttig idiot” på AB som skriver på…

Vi ses i min nästa bok; kammaråklagare Per-Åke Kvarnström
Helt absurt! Jag ser att du släpper ut uppgifter till media om ett mord där du tänker åtala en kille utan att kroppen existerar! Väninnorna säger… Du släpper en liten smaskig bit, varje dag. Du vill ha ännu en mediadom. Det är domstolstrots snudd!

Tack för tipset!
Jag behöver bara försvinna, och mina väninnor snattra, så sätter jag en kille på livstid för mordet på mig. Om jag använder droger hamnar jag snabbt i; harm, hat, hämnd… och det är förträffligt om man bara behöver försvinna för att du ska åtala för mord.

Innan jag försvinner berättar jag för väninnorna att karln tänker gömma mig i en mystisk skog…

AB:s rapande av åklagarens uppgifter

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds