Jag vet inte hur jag ska se på det?

PE1009s077Ett av brottsoffren är nationalist, och har gett mig en länk till en text, och solklart är att nationalisten ogillar inte utlänningar men väl invandringen.

Deras syn är också den att flertalet blir bidragsberoende, och det är möjligt att det är så för de kommer inte ens för att jobba.

De kommer för att göra barn
Krigen är till för att driva upp unga till Europa. Det är Europas sätt att lösa det demografiska problemet vi står inför.

Kommer det 100% kriminella får just vi problem till tusen, för vi kan inte ens hantera våra egna, men alla är inte det men det finns en överrepresentation.

Jag ska fika med nationalisten i veckan, och redan nu har jag nog utrett att deras syn är den att vi är ett slags socialbyrå för hela världen. De verkar inte ha koll på varför EU är så ”hjälpsamma” samt att det här ingår i polariseringen som ingår då man bygger en fasciststat.

Så här tänker de i vart fall, och nej jag säger inte att hon HAR RÄTT. Jag säger att alla har rätt till en egen åsikt.

Katastrofen är inte längre nära – den är redan här
Ja, Migrationsverket höjer nu prognosen för antalet hitkommande asylsökande till mellan 75.000 och 89.000. Om någon frågar mig så kommer det snarare att röra sig om närmare 100.000. Men om fem månader vet vi…
Under perioden januari-juni 2014 ökade antalet asylsökande till det lilla landet Sverige (9,5 miljoner invånare) med 70 procent. Alltså sjuttio procent! Om även bifallsprocenten fortsätter att vara nära 60 procent ( jan-jun 2014) så kan jag inte förstå hur och var detta ska sluta. Men det vet förstås den, som är högste ansvarig i landet.
Vi får säkert höra statsminister Fredrik Reinfeldts lugna statsmannaaktiga uttalanden i alla nyhetssändningar idag. Det blir intressant att höra var – om någonstans – gränsen går för den humanitära stormaktens generositet på asylområdet. Den går uppenbarligen inte vid katastrofhöga 90.000 asylsökande (budget: minst 20 miljarder kronor…), så var går den? 200.000 om året? En miljon om året? Vem ska betala? Har statsministern och andra politiker haft någon dialog med folket om var deras gräns går? Eller har gått.

Läs hela Migrationsverkets skakande prognos här och tänk själva! Lita absolut inte på medierna, att de ska ge allsidig och sanningsenlig information…..läs vidare på Migrationsverkets prognos för 2014: uppemot 90.000 asylsökande! Katastrofen är inte längre nära. Den är här. SR interview med migrationsminister Tobias Billström.

Läs mer

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds