Jag måste börja jobba igen

forstarinteBlueshift.nu reder ut världsläget.

Jag känner mig ganska pigg även om det är två mindre kirurgiska ingrepp i käken kvar att utföra i oktober, och jag ser en ände på fyra års evigt  opererande, totalt blir det tio käkoperationer.

Jag ska iväg en sväng till minihuset i Sverige, och sen tillbaka till norra Cypern, en sväng till Bryssel, och vidare lite senare till Indien.

Jag ansluter mig till de kristna som anser att varje stavelse i bibelns texter nu går i uppfyllelse, och det krig världen står inför kan ingen stoppa, det är meningen, och tiden är förvisso den bästa domaren, men som jag ser det är väst chanslösa och många lär heller aldrig förstå, och en del tror att det är gratis att vara skitstövel.

Det är en komplex väv, och den startar i vårt land på 70-talet där man kan peka ut den stora kommunsammanslagningen som en bov, drogernas ankomst, slakten av alla arbetarförfattare i Rabén&Sjögrenhuset 1986-87, slakten av skolan, föraktet mot vishet, äldre, heder och kunskap, fördumningen… listan kan göras lång.

article.phpEn kollega som kände väldigt rätt förmodligen
Författaren Maria-Pia Boethius skrev en bok med titeln ” Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land” och sen ”försvann” väl hon. Riskerna är stora för den som ger sig in i fighten, och ju mer känd man är desto större kan väl fallet bli – å andra sidan;
– Vem kan sova tigandes?

militarMånga tänker
Var och en gör som den vill; jag har respekt för alla som tänker, och det är också vad man måste göra nu; tänka. Jag är aldrig ute efter att folk ska hålla med mig. Jag är alltid ute efter att folk ska tänka.

Det som händer er närmast i höst är att röda laget vinner, det är redan klart, och Löfvén är Bilderbergare – ni får ingen som helst förändring, och röda laget lär chockas för svensk ekonomi spricker 2015, och sen ska vi ha en hyperinflation och sen smäller det. Jag kan i vart fall inte se något annat.

Jag har gjort min värnplikt
Jag har skrivit 17.000 artiklar ungefär, i fyra bloggar, så man får väl påstå att jag har gjort min värnplikt. Det har kommit in totalt 26 000 kommentarer, som alla har besvarats.

En del bloggstammisar har jag träffat, och de har blivit FB-vänner, några har hälsat på mig i Cypern och andra brevväxlar jag med. En av tio svenskar är inte ett pack, har vi räknat ut.

Det är möjligt att jag fortsätter skriva via Content Central eller böcker, eftersom det har gått att få min publik att respektera (igen) att jag är politiskt och religiöst obunden, och det har Holfve alltid varit och kommer alltid att vara, och i egenskap av författare är jag observatör, och står enbart på det sunda förnuftets sida.

Min publik har varit klok
enavtioJag vill tacka för det; därför att klimatet är mycket hårdare nu än på 80-90-talet då jag gav ut böcker. Det ska villigt erkännas att jag var rädd för publiken i början.

Jag har en del groteska minnen, sen min tid som yrkesförfattare, men vi har lyckats hålla hån, harm, hat och hämndgänget ifrån oss. Även andra bloggare som Helena Palena och Janne Milld säger att de ser inte till dem.

Vi får se om jag återupptar denna längre fram men nu har jag massor att göra på jobbet
enavtio2Vi ska dra igång nu i början av augusti, och jag ska skapa mig en pension, som inte är som den svenska statliga för den är ett skämt, och inte i Sverige utan i Asien, där man älskar entreprenörer, och som vi alla vet, vi som har företag, är vi ofta hatade här.

Folk spelar Wiehes ”Nu tar vi tillbaka det”, och sen går de ut på fyllan och slår sönder våra bilar, eller busringer på nätterna, polisanmäler ens hund, anmäler en till SKV och allt vad de nu kan hitta på alla dessa hån, harm, hat, hämnd-människor. Man kan inte påstå att det är kul att drifta i Sverige längre bland alla crazymaking-människor.

Men det har jag vetat sen jag var 25 år så det är inget nytt
Det enda nya är att jag inte blir trackad då jag säger att pensionerna lär frysa inne – det har inte ens börjat ännu – och det blev jag för 35 år sen; ansedd som en total idiot som inte litade på ”Folkhemmet”. Vi har lånat pengar sedan 1965. Vi lever som alla andra västländer på krigen, plundringarna och krigsbytena och den välfärd vi hade efter det andra världskriget byggde helt på krigsindustrin.

Jag var alltså 25 år gammal då jag käkade min första gåsleverförrätt på nån av de svenska ambassaderna eller departementen, och jag gick genast hem och startade ett eget pensionssparande.

Tiden är den bästa domaren, och den kommer att visa vem som har rätt och fel, om nu inte folk känner det själva. I princip är det bara 10% av svenskarna som har möjlighet att ens känna rätt. Mitt intryck är att de är på väg ut; många till Norge.

De övriga 90% har valt bort den möjligheten för det vet forskarna idag att sinnesförändrande kemikalier förändrar helt riktigt sinnet, och av de som blir beroende är det bara 2% i världen som kommer till behandlingarna, och det är inte alla den biter på utan de kör på med högmodet.

haktadJag har funderat på vad bloggstammisen Tomten sa om att kändisarna har frisedel mot att de hjälper makten att lura oss, och det kanske är så? Jag var med om det på 80-talet; ren särbehandling där kändisar skyddades ifrån konsekvenserna.

Så än?
Vi hade för nån vecka sen en berömding som satt och sniffade kokain i Expressen på film, och på norra Cypern hade han anhållits och åtalats, bevisningen är ju liksom redan fixat och klar, och det är bara att beslagta filmen samt tidsbestämma den vilket SKL gör på fem minuter.

Men jag har aldrig förstått mig på åklagarna
Jag läste en förundersökning för inte så länge sen, också kokain inblandat, och jag hittade fyra, fem brott, som heller aldrig åtalades. De kanske lagrar?

Det har blivit många texter om drogsymtom, för att läsare har bett mig, men personligen är jag trött på det, och utövarna. Det vimlar av dem här; senaste var ett åskmoln på Dinners; svarade inte på tilltal –  kunde inte säga tack. Det kan de i allmänhet först efter det tionde steget.

Efter nu fem år på norra Cypern är jag inte van vid dem längre, för vi har inga, och vi saknar kontrollfreaks (medberoende) och folk som är beroende av kaos. De är i mina ögon farligast av dem alla, och det är märkligt nog i det närmsta helt okänt i Sverige. Men jag tror att mina läsare kan skilja ut medberoendemorden idag, för mig är det lätt, men så har jag också många rättegångar i bagaget.

Klicka – skriv ut – Symptom medberoende – du kommer känna igen halva kommuns anställda och halva riksdagen… Kloka undviker dem.

 

 

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds