Uppdaterad: – Kan alla läsare fundera?

Eftersom jag aldrig, eller mycket sällan, utger mig för att HA RÄTT kan jag med enkelhet brainstorma, kostar ju inget, och jag tänkte göra det nu innan jag drar iväg ner till havet.

Börja med att kolla in skillnaderna mellan 3:e och 4:e-folk:

10329157_715641448501656_1619885875255262453_nIgår redde jag ut lite runt lagen om ”Hets mot folkgrupp” och jag skrotade fram artiklar om folk som knarkat inom mp, och för ett par månader sen skrev jag att jag hade tjuvlyssnat på Peter Eriksson på ett tåg, och jag var inte helt juste mot honom för jag smygfotade honom men det gjorde jag för att utreda hans reaktion.

20140521_110826Om han hade befunnit sig i den fjärde dimensionen hade han satt gränser för mig.
Stopp! Vad gör du? Så kan du inte göra! Jag vill att du raderar den bilden!

Men jag var rätt säker redan då jag fotade att han befinner sig i den tredje, och hans oförmåga att sätta gränser för mig ökade på denna min vetskap.

Eriksson var absolut inte påtänd, och det fanns inga synliga tecken på något missbruk heller men han lever absolut i den tredje dimensionen.

Om vi då läser schemat, och tänker att vi ”ser” hur Eriksson ser ut ”inuti” – eller vilken svaghet det är i hans själ  – och sen tänker vi oss att han t.ex. skulle bli statsminister så drivs han i nuläget av det som står om 3:e.

Vi måste välja ledare ur den 4:e
Ryssarna har gjort det eftersom jag är 100% säker på att Putin lever i den 4:e, och att han gör det kan vi också se vad han har åstadkommit på femton år. (Klicka på länken så ser du vad han har utfört.)

1912113_10151875584037827_1727289047_nAntingen har ryssarna bara haft ”tur” eller så har de fattat det här.

Vi måste börja tänka i dessa banor för att få fram och välja ledare som befinner sig i den fjärde dimensionen – övriga vill bara ha stålar, bli berömda, sno åt sig.

Många kör mantran som är 60 år gamla fakta
Det kan irritera mig då det seglar upp ”fakta” som varken finns eller har någon bäring. De gällde på 60-talet. Max. Men jag måste ha tålamod.

Får vi tro energikillen Tom nedan håller familjerötterna oss ”på plats” i minst tre år nu vilket påverkar allt och alla. Det lär alltså ändra på sig men förmodligen står miljoner eller miljarder människor nu inför ett energiskifte som kommer att tvinga dem från 3:e till 4:e.

Vi gör klokt i att lära oss skilja på dem
Nu kollar vi YTAN på folk; hur gammal? Jobbar med? Snygg? Bilmärke? Jag har ingen som helst aning om utifall Peter Eriksson är snygg eller inte eller vad han hade för kläder på sig men jag är tvärsäker på att han lever i den tredje dimensionen, och vi ska alltså inte ha honom som statsminister.

Putin kör aldrig mantran
imagesHan lever i nuet, men har järnkoll, och han kan historia, och han förstod för åtta, tio år sen att han skulle också mördas av väst om han inte rustade utav bara den. Det finns en film med Putin där han är mycket arg och upprörd över mordet på Gaddafi – se film 2 – och jag gissar att ilskan också handlar om att han ser att han har fått ”rätt”.

När treorna agerar ut
1545984_781782581864566_892223774904176981_nJag har också sett tecken på vad Tom tar upp angående bubblande harm under ytan i familjer mellan föräldrar och barn och det blir så om barnet t.ex. har en alkoholism som barnet söker dölja och ”hålla i schack” i långa perioder.

Jag sprang på en tysk tös, som har barn med en värsting som också tjänar syftet att han är just värst, bra att gömma sig bakom, och nu lyser det rädsla ur ögonen på tjejen för värstingen blir allt vaknare och kunnigare. Det blir rubbningar, då värstingen plötsligt går mot den fjärde dimensionen i raketfart, och partnern är en urtypisk och utmejslad tredjedimensions-människa och vi vet redan vad som är att vänta; harm, hat, hämnd, och de vill trigga andra, och är man förälder är man en lätt måltavla.

Det Tom tar upp om familjerötter lär hålla många kvar i den tredje dimensionen (ett tag till) nämligen via t.ex. rädsla.

Tom är en extremt klok man, extremttom2

How I stand in the world,
Does not change overnight,
The roots of the family tree go deep,
And I must dig to see the light.

Welcome to the full Moon in Capricorn this weekend!  Wow! 
She will be big, bright, and beautiful!  This is a time for family history, past hurts (and joys!) to surface and be felt.  It is the final week of Jupiter exiting Cancer after a full year.  It is a culmination of family karma that we have all been dealing with during that time, and by family we can also include our country of birth and it’s government/policies.  Finally, we could include our human family and planetary family of earth, plants and animals!

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds