Kill the company

Exakt, och det gör inte amatörer. Det är viktigt att döda det i bolaget som inte fungerar t.ex. dess säte, och vilket land man verkar ifrån.

Nio av tio bolag konkar i Sverige, och det beror till stor del på att vi har en byråkrati som tar livet av allt och alla, och vi har ingen som helst kapitalism utan en korporativism. Uppfinner jag något bättre får jag inte ut min produkt på marknaden idag. Den är helt styrd av korrumperade upphandlingar.

När vi lämnar och startar om i Asien kan vi andas, möter folk som älskar oss istället för det hat som är mot oss, och vi kan då få bygga och skapa, och det är allt en innovatör vill. Idag lägger en företagare ner 42 timmar i veckan på byråkrati, och det orkar ingen i längden.

Nu i höst vinner det röda laget, det är redan klart och bestämt
Folk kommer då att tro att det ska bli ”bättre” för de tror att blåa laget har styrt och det är fel för det är Bryssel som har styrt sen november 2002, och EU bygger fascism. Den som gräver lite ser det rätt snart.

Det sker genom hjärntvätt
Wallström kan förklara nedan att krig är egentligen inte krig utan en annan slags krig och hur man inom EU löser problem med att folket väljer fel.

Tredje filmen
As a globally recognized futurist and expert on innovation, Lisa Bodell ignites new thinking among audiences with her high energy, humor, and powerful messaging. Bodell is the author of Kill the Company: End the Status Quo, Start an Innovation Revolution

 

Spela upp filmklipp

The European Commission president stated the Treaty of Lisbon is not dead, despi Visa mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds