Killen är förbannad

Killen är lätt upprörd…
Han vill väldigt gärna ”väcka” folk så jag börjar undra om han får en infarkt snart… Hur som, jag har följt Fukushima sen de tre nya härdsmältorna som var i juli – augusti förra året, och som västmedia tiger om, och min tekniker har tidigare förklarat att då var det typ 50 Tjernobyl och att den stora faran är att unit 4 smäller, och han ansåg då att det bör smälla. De skulle flytta en massa delar som inte fick komma i närheten av syre för då smäller det, sa han. Om fyran smäller står vi med typ 60 000 Tjernobyl, och jag kan inte se annat än att det norra halvklotet blir helt obeboligt i hundratals år.

Det man ska göra nu, så långt jag förstår, är att:
1912189_673757219336520_1910888578_nUndvika regn.
Undvika mjölk, fisk och skaldjur, och förbudet mot Smögenräkor antar jag beror på detta.
Få i sig 5000 IE D-vitamin, och det var därför vi hade ett D-vitamindrev i svensk press förra hösten.
Plugga allt om ph-värde och anti-cancer-mat och plugga alternativen.

Skaffa sig en bostad på södra halvklotet, vilket i sig i nuläget inte är nån garanti alls, för stämmer det att unit 4 smällt är vi riktigt, riktigt illa ute.
Inte räkna med att västmedia kommer att säga ett ljud utan man får följa utvecklingen via rysk och asiatisk media.

Jag för min del är väl klar med hela den listan, och känner mig rätt etablerad i såväl Indien som på norra Cypern, och många har blivit ”tokiga” på mig när jag hänvisat till just Fukushima då jag sagt att det stör inte mig att jag bärs ut ifrån Sverige snudd i guldstol.

Den arga mannen är inne på att vi måste välja en ny livsstil eller dö
Visst, och det är väl meningen med det här för det är nån form av Noaks Ark på gång, och folk i tredje dimensionen kommer anse att denna min text är fånig, och de i fjärde har redan börjat plugga, själva.

Nu ska de ofta hånfulla dumskallarna bort – det kallas för evolution
Mitt stora problem är att jag har inget emot det, och jag ogillar den sidan av mig själv, skarpt. Det känns fel men ändå rätt; eller sakfrågan delar mig. Killen i filmen är arg som ett bi för han upplever att folk inte lyssnar, inte förstår, inte vaknar, och jag menar alltså på blodigt allvar attScreen shot 2014-03-14 at 10.20.56 AM det är inget att gråta över, för det är meningen. Västregeringarna kanske får för det på sikt men jag menar ändå att de bara används.

Sultanen och jag talade om exakt det, och han sa att eliten tror att de ska få igenom alla sina planer – för att de äger alla pengar och alla vapen – men de räknar inte med den stora planen. Du kan inte käka varken det ena eller det andra, och det är nog snarare de som äger citronträd som sitter med jokern på handen.

Killen i filmen är en urtypisk tredje dimensionsmänniska som vill föra över sina åsikter på oss och när han inte får det eller upplever att han inte får det blir han arg. Jag för min del hade aldrig i livet stått där han står om det nu är där nere i Japan han står? Det här är inte ens en fråga om åsikter utan fantasi, driftighet, IQ, balans – allt det mänskligheten behöver ha kvar, och de som har dessa egenskaper kommer greja det här, och övriga inte.

Jag kommer i vart fall inte börja skrika.