Kina stöttar Ryssland

n

Europe_location_UKRDet finns nog ingen i öst som ens förstår hur väst tänker, och att västländerna låter media, kriminella och ligister styra.

Webster Tarpley säger i filmen nedan: Calls in Kiev to ’regain nuclear status in six months’ och det är väl ungefär min gissning också även om jag ibland befarar att det kan gå fortare.

USA har jobbat på ett världskrig sen 11:e september, och läser man boken ”Den blodiga jorden” får man klart för sig att också det tredje världskriget kommer att utspelas på Europeisk mark.

Igår fick jag det invitationsbrev jag behöver för att kunna ansöka om uppehållstillstånd i lite fredligare länder än de vi har i Europa. Jag har haft en väldig ”tur” för mina nätverk utomlands är starka. Jag hoppas att Webster har rätt i att det tar sex månader för jag har inte riktigt tid med världskrig nu i vår.

Men det är hög tid för var och en att fundera på var man befinner sig, och precis så såg det ut före främst det första världskriget.

Kina stöttar nu Ryssland öppet, och det kommer ”alla” att göra utom EU och USA

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds