IT-kollegan Wallman

Jag har en gammal IT-kollega, som sa mig för ett tag sen att han ville bara ha party, och Wallman får som alla andra leva som han vill för mig – bara jag slipper just Wallmans IT-partyn…  Jag sa det, och Wallman har nu ångrat sig, och vill inte längre ha bara party så nu går han väl in för att vara totalt laglös istället, och det passar väl bra för en svensk.

Skämt å sido, Saturnus har hamrat Wallman och oss alla i huvudet i sex år, tror jag det är, och duktiga är alla som har överlevt, och nu är det ”bara” ett och ett halvt år kvar, om man får tro astrologerna som har studerat våra omtumlande Pluto-tider.

Däremot har jag inget emot att ha kul, och det kommer jag att ha med automatik senare i veckan då jag träffar Storebror, jag brukar vrida mig av skratt.

Barndomsvänner har fått den frågan om mig:
– Hur kan du umgås med henne som är arg jämt?

Det är så med texter och skriftspråk att de lätt kan förleda läsare att tro att en med en vass tunga aldrig har kul men jag kommer ha kul även nästa helg då jag träffar en bunt gamla fosterbarn, och bloggaren Jan Milld, men i morgon är det inte kul för då ska jag ta stygnen… och efteråt blir det bra för då kan jag tala som folk igen.

Kryon – Infinite Appreciation to You On the Other Side”>Infinite Appreciation to You On the Other Side