Korrekt analys

Samhället står nu vid en vägkorsning och måste nu faktiskt verkligen aktivt välja mellan att vara materiellt orienterat eller att bli intellektuellt orienterat, ljuset eller mörkrets väg.

Men många människor förstår fortfarande inte att vi inte behöver fungera i kulisserna av den lägre intellektuella densitet som leder till vår egen undergång, den enskilda materiella nyttomaximeringens orientering, det är faktiskt så illa att de flesta inte ens förstår att det ovillkorligen blir vår undergång, för de bryr sig inte om detta.

Här följer en resonemangsmässig exposé som kanske kan hjälpa till att belysa varför vi nu ändå måste välja och varför vi inte kan fortsätta som på det sätt vi alltid, i tusentals år, har gjort, men kanske här ur ett lite annorlunda perspektiv för många. Oavsett om människor bryr sig eller inte. Läs mer

Drognytt med väder istället för samhällsinformation
Vi bör lägga till att Tage Danielssontyper är konsekvent utbytta mot aktiva alk-drogmissbrukare, och ett av de starkaste symtomen är likgiltighet. De upptar medieutrymmet med sina fyllor, skandaler, domar och det har varit känt länge att just drogmissbrukare är lättlurade eftersom de är toxikerade.

Det är ursmart, och jag förstår idag varför mitt förlagshus rensades på nyktra arbetarförfattare i slutet av 80-talet för det bygge vi ser nu har pågått sedan 1975, och accelererat för varje årtionde, och man har kunnat öka takten eftersom 90% av svenskarnas sinne idag är kemiskt förändrat.

Ingen ska inbilla mig att Plura själv fattar att han används för att få pensionärer att flytta till Spanien och Sicilien och supa ihjäl sig fort för att spriten är billig och han peppar folk att kröka.

Det har han inte hjärnceller kvar för att begripa samt att han vet mycket lite eller ingenting om Sverige och svenskarna för det är ingen av dem som har dagsfakta utan de kör på med sin LP-skiva skapad 1968. Jag har i vart fall mycket svårt att tro att de har IQ nog för att fatta att de är opportunister, folkförrädare och kollaboratörer men de lär gå till historien som sådana. Garanterat.

PE1009s077

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds