Korrumperat folk

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

Det som retar mig är denna ohederlighet som vissa inom vetenskapen kör med. I snart 200 år har man levt med myten att man är en motvikt mot vidskepelse och okunnighet och står för förnuft och reson. Men det är bara samma korrupta skitstövlar som överallt annars i systemet. Det går historier om att Smithsonian har smusslat undan artefakter som inte stämmer in med den officiella historieskrivningen eller enligt Darwins teorier.

Skelett av jättar som bara har försvunnit eller han som i början av 1900-talet, tror han hette Kinkade hade hittat spår av egyptisk civilisation i Grand Canyon. Allt som finns kvar är en artikel i en lokal tidning, som skeptikerna viftar bort med att den tidens journalister sällan brydde sig om att kolla källorna eller bara helt enkelt hittade på för sensationens skull. Se, ingen annan har skrivit om det, så vi måste ha rätt.

I den nya energin rasar de
Vetenskapseliten sökte länge få folk att helt utesluta fett ur kosten, och sen när mängder med folk började väga 100 kilo vardera började folk klia sig i huvudet, och förstå varför vi plötsligt fått den nya varan ”light-produkter”. Vi har väl samma situation rörande cancer, missbruksindustrin, det mesta, för att inte tala om flyktingindustrin.

annawahlgren2Det där kommer inte ändra på sig innan jag tjänar mer än vad kokainhandlaren gör, och det kan ske som i ett trollslag. Nya ledningar bestämmer sig för att anhålla samtliga, och anlita drogkunniga för att reda ut vad som är a och b.

Just nu sker samma sak på ett sätt som visar den nya trenden, och jag tänker på vad som hände författaren Anna Wahlgren, vars böcker i princip plockades ut ur hyllorna, samtliga föreläsningar ställdes in, hon ruinerades på något år, gick från efterfrågad till totalt utfryst, och hon satte sig i Sydamerika ett tag.

2012-02Detta för att dottern Felicia kom ut med en bok vars innehåll jag har koll på ett par saker, och vet helt säkert är osanna. Bland annat påstod hon att hela kultureliten visste hur hon hade det – men ingen sa något – för ingen vågade säga emot Anna, för nu 30-35 år sedan, och det är nys. Jag träffade själv Anna på den tiden och jag har aldrig haft några problem att säga emot henne. Om det hade funnits skäl hade jag ingripit, utan minsta tvekan. Men det fanns inga skäl.

Däremot är det nog sant att soss vågade sig inte på kända personer vilket faktiskt innebär att om jag hade funnit skäl, ansett att soss inte vågade ingripa för att Anna var känd, så hade jag ingripit hundra gånger mer för det hade retat mig till vansinne eftersom jag gillar ”allas likhet inför lagen”.

Vi ska inte glömma bort i sammanhanget att jag då för 30 år sen ganska nyligen hade drivit ett storfosterhem i bland annat Stockholm kommuns regi vilket innebär att jag hade ypperliga kontakter plus att jag satt i domstolen då, och hade ypperliga kontakter.

När Wahlgrenskans jänta sa offentligt att ”hela kultureliten visste (att mamma är alkoholist) men ingen gjorde något” hade jag skäl att bli riktigt arg, för det var bland annat mig hon talade om, men också många andra mycket starka offentligt kända kvinnor, inte minst författare, och som jag vet inte heller hade problem med att säga emot Anna.

Som jag ser Anna är hon medberoende till alkoholister, hade Aftonbladets värsta som inneboende ett tag, och de drar på sig en egen spritkonsumtion som är för hög. Det vill säga; eftersom gubben dricker tio drinkar dricker hon fyra, och det är minst tre för många. När jag runt 1986 påpekar detta för Anna blir hon inte arg på mig.

Det hade en A eller B-alkoholist med stor sannolikhet blivit då ”känsligt samtalsämne” är ett symtom. Anna har heller aldrig åkt den kurva jag har offentliggjort många gånger i bloggen. Hon är över 70 år, och medelåldern för aktiva alk. är 48 i Sverige.

Visst, en garvad missbrukare kan lura mig också – de är manipulationsexperter – men det är lite för mycket som talar för att det är medberoende Anna är och deras sista punkt är självmord. Möjligen botade dotterns bok det medberoendet eftersom Anna bevisligen inte hängde sig – men blev hängd i det otäcka Sverige.

Vi får väl nån form av repris nu när Sanna Lundell ska ut med ett TV-program OM medberoende som de kallat för ”Djävulsvägen” eller ”Djävulsresan” eller nåt sånt.

Sanna Lundell är inte expert på medberoende eller alk-drogmissbruk
Hon ÄR medberoende till sin far, särbo och krogmammorna på Söder. Bland annat har Sanna Lundell offentligt sagt att hennes mamma är också alkoholist, och det tror jag inte ett dugg på.

Med stor sannolikhet är det en ”syster” till Anna; en som höjde sin egen spritkonsumtion. Det är egentligen inte konstigare än att du kommer dricka mycket citronlemonad om du kommer hem till mig, för det är vanan här.

Bara titeln på detta TV-program kan aktivera en massa Mijailo Mijailović
Bild-3Han är alk-barn, högg sin alkade pappa sjutton gånger med kniv, och sen tog han Anna Lindh.

Vi får väl se om Lundell och Persbrandt överlever, och den sistnämnde har utmanat samtliga yrkeskriminella i hela Norden förmodligen för hovrätten sänkte hans straff – vi har klaner redan vars uppgift är att få oss att rösta och tro på demokratin och betalning sker i form av egen gräddfil avseende brott? – utan motivering, och hans idiot till advokat har överklagat det till högsta domstolen just för att det enligt honom saknas motivering.

Vad menar advokaten att de skulle ha skrivit?
”Vi ger rabatt för han är så duktig på att få unga att börja sniffa kokain, vi håller på med EU-uppdraget ”Alla ska sövas!”, och han får dem att tro att det är häftigt; då blir man känd, tjänar mycket pengar och kan köra racerbil?”

Blir intressant att få se vad HD säger; om de ens tar upp det, och intressant vad precis alla knarkande kåkfarare anser, och många av dem är just alk-barn, och Sanna Lundell har väl lovat att hon ska öppna en dammlucka.

plurabild2_17669cHur som; vi är på väg ut ur denna era där kändisar ska lära oss supa och knarka mer. Garanterat. Kulturmannen är död men han vet inte om det än. Möjligen står det klart nu i september i Sverige?

Här på norra Cypern är det känt sen länge att om man vill ha makt över någon, ett helt folk t.ex, ska man supa ner dem.

För att räknas som A-alk måste man följa eller ha följt denna kurva, och det menar jag att t.ex. Wahlgren inte har gjort:

Europa toppar suparligan

Jellinekkurvan1

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds