En domare talar ut om korruptionen

En av de skönaste sakerna med norra Cypern, där jag ofta vistas, är att de har ingen gigantisk offentlig sektor – ändå klagar folk över korruption.

Statens tjänstemän kommer elva och går hem ett…
Gästskribenten Jannike skrev tidigare en artikel om hur det kan se ut i våra kommuner. Läs mer.

Det måste vara outhärdligt för seriösa ämbetsmän att arbeta inom stat och kommun idag, och jag börjar tycka att det är outhärdligt att betala så vansinnigt mycket skatt som vi företagare tvingas att göra – till tjuvar och bedragare.

Det vore en sak om jag var skatteslav och mottagarna var gamlingar på hemmet men jag betalar för krig i Afghanistan och till en ofantlig sektor som läcker som ett såll.

Inga tuffa pojkar?
Inte har vi några höga jurister som ryter heller mer än förre skattechefen som sa att SKV går över lik och skattmasen sedan 35 år som har berättat hur de gör då de krossar friska bolag och det är bra att de två har talat ut men jag saknar höga jurister som ryter till avseende korruptionen. Inga-Britt Ahlenius har talat skarpt om saken här.

Wall Street Coverup Exposed, Judge Speaks Out About Federal Corruption
Professor Richard Wolff, New School University NYC joins Thom Hartmann. The Eurozone is creeping closer and closer to spiraling into an economic abyss. And the biggest economy in Europe has MAJOR reservations about riding in on a white horse to save the day.

Delar av SKV:s övriga syndaflod:
Vissa länkar har försvunnit från nätet och det kan vara kul att se vilka varför jag låter det vara som det är.

Skatteverkschef: SKV går över lik * Småbolag diskrimineras * Entreprenörer: Skatteverket går över lik för att beskatta . En tyst minut för Björkman som dog * Lägg korten på bordet Skatteverket * Så drabbades de av den knarkande skattehandläggaren * Skärpning Skatteverket: Ingen rättssäkerhet för småföretagare * Ta strid för rättssäkerheten (SvD) * Skatteverket hotar rättssäkerheten * Utredning av SKV:s rättsvidriga verksamhet (Är bortplockad från nätet) * Myndigheter förföljer företagare * SKV förföljer invandrarföretagarna * Björkman som dog vann mot SKV efter sin död * Skatteverket ville krossa mig * Skatteverket borde be mig om ursäkt * Jonas Gardell ber om en regering som ändrar SKV:s attityder * Bankrättsföreningen om saken * Hallandsposten om saken * Vänstern inom SKV förföljer företagare * Skattmas sedan 35 år berättar hur de gör då de krossar friska bolag * Teknik-Magasinets grundare har ilsknat till * Skatteverket brister i rättssäkerhet (pdf) * En miljon jobb har lämnat landet på 20 år * Vi har snart bara enmansbolag kvar här och de lär inte anställa

Alla filmerna här